Hemma igen.

Nu her jag kommit hem. Dopet var väll inte så jätte kul, men det brukar ju inte dop vara heller. Det verkar inte som om någon tycker det är särskillt kul utan att alla sitter och väntar på att tiden ska gå och att det ska vara över. Till dopbarnet, som var min kusin Kevin hade vi köpt någon leksak.

Nu ska jag gå ut med hundeen och efter det ska jag göra mig i ordning tills ikväll. Vet inte riktigt vilken tid vi ska åka men vi ska i alla fall vara hos Sandra vid halv sju tror jag. Jag kommer antagligen ha på mig samma kläder som jag hade på dopet. Med andra ord... en tröja och en kjol. Min kjol är tydligen brun fast det stog att den var svart :S, aja skit samma.

Puss<33

Ps. laddar över några bilder från dopet...


Kusin Kevin


Kusin Benjamin

Dop

Tjingeling<33

Jag håller på att göra mig i ordning till dopet. Eller jag är typ klar men vi ska inte åka förrän en timme. Så är det alltid. Antingen är man klar långt i förväg eller så får man stressa. Jag vaknade vid halv tio av att pappa stressade mig med att säga, "nu är klockan halv elva Emmelie nu måste du gå upp". Klockan var ju självklart inte halv elva utan bara halv tio. Fan jag hade kunnat sova en timme till asså ;O!!

När jag kommer hem från dopet ska jag börja göra mig i ordning till Sandras middag. Jag längtar skitmycket det ska bli jätte kul.
Jag skriver mer när jag kommer hem...

Ha det bra, Puss<33

   


Ny design!

Omg!!! Fan vad grym jag känner mig :). Äntligen fattar jag det här med design. JIPPI!!! Jag har inte lagt ner så mycket tid... jag ska göra allt finare sen, men det här får duga så länge. Jessica förklarade lite om hur man gjorde idag och Amanda har förklarat förut. Sen, efter att jag läst på typ 500 hemsidor börjar jag äntligen fatta.
Så vad tycks???!:D
Jag har bara några problem kvar som jag måste lösa innan jag har koll på allt men det ska nog lösa sig det med, hehe...

Snart ska jag gå och lägga mig, eftersom jag ska upp ganska tidigt i morgon. Eller inte tidigt direkt men det är tidigt mot när jag har vaknat resten av dagarna det här lovet. Det är så underbart skönt med lov måste jag säga. Man önskar ju att det kunde vara föralltid men "allt roliga tar slut någon gång" (som min morfar brukar säga:S:P, höhö). Jag insåg först idag att det bara är helgen kvar tills skolan börjar. Fan hur ska man kunna överleva till påsklovet?! Jag lovar att vi kommer ha massor av prov och man kommer få plugga ihjäl sig. Inte nog med det... vi har typ nationella prov i engelska också, och kanske matte:S. Jag vet inte. Engelskan e jag inte så orolig för men matten ;O... Jag lovar att jag kommer sänka mig och att jag kommer gå ut med ett G... det vill jag INTE!!! Aja nu ska jag inte tänka mer på det. Fan jag måste ju njuta av dom sista lediga dagarna.

Just det, jag gick en promenix men Hanna Montana och Jessica Simpsons ikväll ocksåXD. Eller dom kom och mötte mig sen gick vi hem till Jessica och snackade lite ;). Pappa kom och hämtade mig vid kvart i tio. Då åkte vi och hämtade mamma vid Danderyds sjukhus och sen åkte vi hem.
Amanda kunde inte vara med :(. Hon har varit med Javier hela dagen och sen har hon varit och sett "män som hatar kvinnor" ikväll. Jag vill också, är avis på dig Amandiiita :P<33

God natt, dröm sött ;)

Puss & Kram<33



              

 





Fredag

Idag har jag varit med Pappa och Ebba i Täby centrum. Jag köpte inte så mycket men Ebba köpte ett par jeans. På vägen hem åkte vi förbi Amigo för att köpa middag XD. När vi hade ätit gick jag ut med Ellen. Sandra ringde och undrade om jag ville gå på bio med hon och Anna, men jag sa att jag inte kunde för jag ska snart gå till mormor och morfar<33:P.

Innan jag går dit ska jag gå en långpromenad med Hanna :). Det var ju skitlänge sen vi träffades så det ska bli jätte kul. För en gång skull kanske vi kommer ha något att prata om... Annars är vi ju med varandra varenda dag så vi har aldrig något att snacka om. Ganska tråkigt faktiskt med vi hittar ändå alltid på något. Haha, om vi inte snackar sitter vi typ och skämtar och det slutar med att vi skrattar så mycket att vi inte kan stå upp:P hahaha.

I morgon ska alla tjejer träffas hemma hos Sandra. Det ska bli skitkul :D! Vi har bestämt att vi ska träffas en gång i månaden eller nått och äta middag tillsammans. En mycket bra ide tycker jag. Det e ju skitkul, plus att det hjälper oss att hålla kontakten om vi fortsätter när vi har börjat gymnasiet.

Jag ska på dop i morgon också. Till min yngsta kusin Kevin. Vet inte riktigt vad vi har köpt i doppresent, sånt sköter mamma :P. Jag tror det va nån leksak eller nått;).

Aja nu ska jag bara vänta på att Hanna ska smsa och säga att vi kan mötas. Jag börjar bli jäkligt otålig nu för jag orkar inte sitta här XD. Skriver kanske senare eller i morgon!!!

Puss<33

Nya bilder!

Jag blir tydligen hemma ikväll för Amanda ville inte att vi skulle vara hemma hos henne, och hos mig eller Jessica går det inte "/. Aja skönt att vara hemme med jue :). Just nu har jag inte så mycket att göra. Smsar lite och är inne på datan bara.

I morgon kommer Hanni Banni hem:P:):D. JIPPI, I have missed u chrissie<33. Höhö.
Hon kommer hem vid ungefär halv 7 och då ska vi troligtvis göra något :). Jessica och Amandiita kanske kommer med också :D.

Puss puss<33♥

Jessica har skickat massa bilder till mig, tänkte ladda upp några här...


På Chris Brown




Sajjjjjk :S


Omg, så JÄVLA hett!!! XD

Hahahahahaha, Jessica skickade nyss en bild från 8:an. Haha jag och Amanda utklädda till livvakter. Haha vi spelade nämligen det i en film som vi gjorde, där vi skulle va Beatles livakter:P Jag måste bara säga vi såg så jävla roliga ut!!! Värsta outfiten asso ;O!!! Sorry amanda. Jag hoppas du inte har något emot att jag lägger upp bilden här...<33♥


Onsdag/Torsdag

Jag e skittrött. Det kanske kan bero på att jag och jessica kollade på film hela natten. Vi bäddade i vardagsrumet med madrasser och en massa kuddar. Det blev skitmysigt! Vi såg tre filmer. Den första hette "The happening". Sen såg vi "Flood" och "Patrik 1,5" också. Vi vaknade vid typ halv tio av att mormor ringde, sen kunde vi inte somna om. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning sen åkte vi till jakobsberg för att jessica skulle handla tights.

Jag såg en skitläskig kille på bussen. Jag vet fan inte vad han höll på med, men han hoppade upp och ner och gick fram och tillbaka. Sen kollade han på mig och började göra en massa perversa grejer :'(. Sen gick han fram till oss och typ satte sitt huvud mellan mig och Jessica. Jag frågade Jessica om det fanns nån ledig plats därbak men hon fattade inte varför vi skulle flytta... Åååh, hon fattar fan aldrig sånt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske vara med Amanda och Jessica, jag får se. Annars stannar jag nog bara hemma och tar det lungt.

Just nu sitter jag och pratar med Amanda i telefon. Hon ringer alltid med dolt nummer och när jag har svarat "hej det är Emmelie" så börjar hon göra en massa konstiga ljud. Det tråkiga är att jag alltid vet att det är hon...man känner ju igen Amanditas gnäll:P haha. Aja hon håller i alla fall på att berättar om allt hon var med om när hon åkte skidor. Jag såg en video när hon ramlar och det ser så jävla roligt ut. Jag kan bara inte sluta skratta.

Jag e skitdeppig över att sportlovet snart är över! Fan jag orkar inte med skola, dessutom e jag så jävla trött på skolan jag går i. Efter att ha gått där i tio år börjar man ju tröttna lite. Den blir ju inte bättre heller... snarare sämre för varje år. Det ska bli skönt att sluta i Juni. Fast jag kommer sakna alla skit mycket, man vill ju inte tappa kontakten :'(, det får vi inte göra tjejor!!!<33

puss♥


Våra beds^^




Min Bejbiii<33

Bio

Just nu håller jag på att göra mig i ordning. Jag, Ebba och pappa ska åka till Heroncity och titta på bio. Vi ska se "Bedtime stories" tror jag. Det ska bli roligt. Vi ska åka vid typ halv 2.

Ikväll ska jag nog vara med Jessica. Vi ska kolla skräckfilmer hela natten :), fast det skrev jag igår tror jag:P. Aa nu har jag verkligen ingenting att skriva, som ni kanske märker. Men jag skiver nog mer senare idag. Jag hoppas verkligen att jag har något att skriva då...

Puss & Kram




240209

Jag har just kommit hem från jessica. Vi har tittat på två filmer idag och sen gick vi en promenix till ica. Ikväll ska jag inte vara med henne för att hennes kusin Carro ska komma. Jag tror att jag ska hem till mormor och bjuda på semlor ikväll XD, det e ju fetisdagen. Jag gillar egentligen inte riktigt semlor -.-!

I morgon ska jag, Ebba och pappa gå på bio. Pappa är ledig :D. Jag vet inte riktigt vad vi ska se men jag antar att det blir någon komedi. Haha det blir det alltid när man är med pappa. Han ligger alltid och asgarvar skithögt i biostolen, höhö.

Jag ska sova hos Jessica i morgon också, (eller så ska hon sova hos mig). Vi ska ha skräckfilmsmaraton hela natten. Det ska bli skitkul, fast jag kommer typ inte kunna sova på två veckor, men men...

Hejdå puss<3


Heroes!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att titta på alla avsnitt från första sesongen av Heroes. Jag har derkligen blivit besatt av det ;O!!! Jag kommer nog hinna se klart på sesong två också innan den här veckan är slut :S. Inte bra, hehe. Det är farligt att köpa boxar...

I morgon ska jag vara med Jessica en stund sen kommer hennes kusin.

Puss<3



Hehe, ritade lite till. Idag blev det Heroes!

*stolt*

Ikväll har jag inte gjort något speciellt. Jessica har varit med rasmus så jag har bara varit hemma. Omg det låter som att jag inte har några kompisar, haha men alla är bortresta. Jag har spenderat kvällen med en penna och ett papper. Det är något som jag brukar göra ganska ofta nu för tiden. Haha, jag har upptäckt en ny talang :P.

Min senaste teckning, på michael Jackson, (som vanligt :S) blev jag faktiskt skitnöjd med :) tänkte lägga upp den här bara för att skryta lite, Hehe!

puss och god natt<3


Haha, mästervärket B)!!!

Hemma

Tjoooho!
Jag har just kommit hem från stan. Shiiat vad har har shoppat. Jag har typ dåligt samvete :P. Jag får alltid det när jag har gjort av med mycket pengar. I alla fall, jag köpte ett par solglasögon från Gina (fel årstid, jag vet), en kjol och en t-shirt från monki, tights från mq och en tröja från H&M. Jag e skitnöjd :D. Just det jag löpte ett par örhängen också. Jag och Jessica åt lunch på tacobar. Sen åkte vi till Lenas studio för att köpa navelpiercing men det var stängt, så det blev ingen. Vi åkte till Caffé 60 istället. Jag drack en chailatte och Jessica en varm cholkad.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma. Jag e skit trött. Hanna och Amanda är och åker skidor så dom kommer man nog inte se på ett tag. Saknar er tjejor<3

Puss & Kram<3<3


Stan

Tänkte bara skriva lite snabbt, min buss går 16 över. Jag ska till stan med Jessica idag. Vi ska shoppa lite, köpa navelpiercing och gå till caffé 60. Det ska bli skit kul. Det dumma är att det snöar ute. Fan kan det inte bli vår snart. Jag hatar vinter. Nu måste jag skynda mig. Hejdå, skriver när jag kommer hem...

Pöss

Kväll...

Jag har precis ätit middag och snart ska jag gå och möta Jessica. Hon kommer hit igen, haha. Hon gick typ bara hem för att äta middag. Jag vet inte vad vi ska hitta på, kanske titta på en till skräckfil  :). Den vi såg tidigare idag var sådär. Jag tror den hade varit bättre om man hade fattat något men det va typ ett psykiskt sjukt barn som blandade ihop alla människor så man fatta typ ingenting :P. Filmen hade typ fått fem stjärnor så vi trodde den skulle va skitbra, men av oss får den bara en etta XD.

Jag tror jag skriver senare, puss så länge <3

Looov :D

Just nu sitter jag och väntar på Jessica. Hon ska komma hit och titta på film med mig. Det blir antagligen en skräckfilm skulle jag tro, som vanligt...

Jag och Amanda fick som vi ville igår. Det blev bio. I taket lyser stjärnorna, var verkligen skit bra. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i en film någon gång i hela mitt liv. Jag var verkligen helt förstörd. Jag grät hela filmen och de gjorde de andra också. Det är en film som jag verkligen måste köpa sen när den kommer ut.

Nu e det lov. Fyfan vad skönt. Sista veckan i plugget var verkligen skitjobbig. De var så mycket att göra. Matte provet som vi hade igår gick sådär. Det blir inget MVG i alla fall som jag behövde, men jag orkar inte bry mig.
Jag kommer typ spendera lovet med att sova halva dagarna och va med kompisar restern av tiden. Ska bli så skönt att inte behöva tänka på skolan ett tag.

Nu måste jag gå, snart plingar Jessica på dörren :). Puss!!

Glad

Jippi! Jag har precis pluggat klart. Jag e skit stolt. Jag hann med hela blå kurs på en och en halv timme och hade inte ett enda fel. Nu vet jag att jag i alla fall kommer få G på provet. Det gör mig lite lugnare än vad jag var förut, men som jag skrev tidigare idag så behöver jag helst ha ett MVG :'(. För att få det måste jag kunna röd kurs lika bra som jag kunde blå. Det blir inte lika lätt. Jag har räknat klart röd med jag kan absolut ingenting. Sune ska få hjälpa mig i morgon på flexen och sen får jag väll repetera hemma i morgon också. Sen är det bara att tuta och köra XD...

På fredag kanske vi tjejor ska gå på "I taket lyser stjärnorna" om inte Hanna och Jessica har något annat för sig. När jag säger så menar jag att de alltid har andra saker för sig än vad jag och Amanda vill, så det kommer säkert inte bli någon bio :(, men vad vet jag. Kanske det sker ett mirakel den här gången. Det var ju egentligen meningen att vi skulle gå för flera veckor sedan när den hade premiär men då var ju Hanna sjuk så då blev det inget. Jag undrar om filmen kommer vara lika bra som boken, för boken är ju sjukt bra. Jag antar att jag ligger lite efter och att alla redan har sett den men men. Filmen har i alla fall fått typ fyra stjärnor så den borde väll ändå vara rätt bra. Hanna, jag och Jessica kommer säkert sitta och böla i stort sett hela filmen som vanligt :P.

puss och kram<3


Idiot dag

Idag har jag haft två redovisningar i skolan. Nyheter och samhällskunskap. När jag kom till skolan fick jag reda på att de två personer som jag hade arbetat med var sjuka och inte var i skolan. Jag fick med andra ord redovisa både deras och mitt arbete. Fan det gick inte alls bra. Jag kunde min text jättebra men när jag fick reda på att jag skulle redovisa mer blev jag skitnervös och stressad, vilket ledde till att jag glömde bort allt. Fan också!!!

En sak som gjorde mig glad idag var att vi fick tillbaka So provet som vi gjorde för en vecka sen och som jag var skitnervös över. Jag fick ett MVG ;O. Det gjorde mig skitförvånad för jag hade bara pluggat en dag och det kändes verkligen inte som om jag kunde någon ting. Jag trodde att jag kanske skulle få ett Vg eller nått, så jag blev jätteglad.

Nu har jag bara en sak till att oroa mig för. Vi ska ha matteprov på fredag. Kommer nog inte alls gå så bra för jag fattar verkligen inte ett skit. Försöker verkligen fatta hur man ska göra, men funktioner och algebra är verkligen inte min starka sida. Jag måste verkligen få Mvg på det här provet för att jag ska få ett Mvg i slutbetyg. Jag skulle fått det förra terminen men efter att ha skrivit Mvg på typ alla prov och på det sista bara ett G+, blev det bara ett Vg :(. Nu ska jag verkligen ha det där Mvg:et.

Jag längtar verkligen skit mycket till sportlovet. Ska spendera större delen av det med jessica som jag redan sagt, men hon ska vara med Rasmus och Carro någon dag också. Hmm, då vet jag inte vad jag ska hitta på. Hanna har ju blivit medtvingad till sälen XD, och Amanda ska till fjällen. Aja jag kommer säkert på något.

Just det, jag har köpt en ny mascara från Max factor. Tror det e deras nya. Den e skitbra, verkligen något jag kan rekomendera. Köp den!

Nu måste jag verkligen börja plugga, Chao<3


Curling

Tjooohoo!

Idag har vi haft idrottsdag med skolan. Det va faktiskt ganska kul. Vi va typ bara sex stycken och två lärare. Först åkte vi till simhallen och simmade. Sen åkte vi till sundbyberg och körde lite curling. Det va faktiskt rätt kul, men det va skit svårt. Man halkade hela tiden och vi fick typ sopa som galningar XD, höhö. Vi va tvugna att ha hjälm för att vi inte skulle slå ihäl oss :P. Hanna och jag passade på att ta några bilder. Vi ser ju bara sååå sääääääxyy ut, haha!!!

Nu måste jag skriva klart mitt So arbete som ska redovisas i morgon... eller föresten jag kom på att andra avenyn börjar nu ;O. Måste ju bara se det. Jag får skirva efter.








Mitt ögonbryn :'(

Juste, glömde säga att har har bränt av halva mitt ögonbryn med plattongen ;O :'(, jag fattar inte hur det gick till med jag ser i alla fall skit konstig ut. Vad fan gör man. Jag har typ vessat min ögonbrynspenna tusen gånger och snart e den helt slut. Jag måste verkligen åka till the bodyshop och köpa en ny. Ska nog till stan med Hanna och Jessica i helgen så det passar ju bra :D, Amanda kanske också ska med om hon inte har hunnit åka till fjällen då...

Jag, Hanna och Jessica spenderade hela alla hjärtans dag på caffé 60. skitmysigt där asso. Till lunch tog jag och Hanna varsin portion med tortelini i köttfärsås. Inte så gott, hehe :P. Hanna gillade det men jag åt typ bara min sallad. Jessica tog en köttfärspiråg. Sen till efterätt lite senare tog vi varsin chokladboll. Hanna och Jessica drack varsin varm choklad med grädde och jag tog chaite:D. Syftet med caffé grejen va att vi skulle plugga hemkunskap men det blev ju såklart inte av:P.

Jag och Jessica har STORA planer för sprotlovet :D, eller okej inte så stora. En dag ska vi ha spa dag :). Det ska bli supermysigt. Sen ska vi sova över hos varandra någon kväll... den natten ska vi ha skräckfilmsmaraton :D. Vi ska hyra skit många skräckfilmer och titta hela natten... Jag kommer säkert vara skiträdd och jessica kommer typ va hur lungn som helst. Som vanligt, men det e ju tur att någon kan lugna ner mig :P haha.
Någon som har tips om skräckfim :D??

pöss

caffé 60:





panik vecka ;O

Idag har det inte hänt så mycket. Jag jag haft hemkunskapsprov. Det gick rätt så bra, bara det att jag fick stressa igenom de sista frågorna för att hinna, jag hann inte ens skriva allt jag ville på alla. Sen när jag hade gått fick jag reda på att
man kunde sitta 50 minuter till -.-. Fusk jue ;O!!! Jag fick tillbaka Noprovet också. Det blev ett vg+... inte det mvg som jag hade hoppats på, fan också :(.

Efter skolan åkte jag och Jessica till komethallen för att grunda lite till somaren, hehe. Det va skit skönt. Haha Jessica hade typ cellskräck. Men tillslut lugnade hon sig och la sig ner. Nu e jag hemma och gör absolut ingen ting. Jag ska snart plugga, om jag orkar. Fast jag måste nog göra det i vilket fall. Jag har två redovisningar på onsdag och ett skitsvårt matteprov på fredag. Fattar inte hur jag ska orka!

I morgon har vi idrottsdag eller vad det nu kallas. Jag skulle först åka till sydpolen med efter att jag fick reda på att Amanda och Jessica inte skulle bada bytte jag till curling och simning med Hanna, Selma och Anna. Det ska bli rätt kul. Jag har aldrig provat curling så det e ju roligt med något nytt :D...

puss & kram

Grattis Ebba<3

Halloj !
Sitter just nu vid datorn, men ska snart sätta igång att städa rummet. Ebba fyller år idag så vi ska få gäster. Grattis Ebba!<3

Idag har det inte hänt något speciellt. Har varit i skolan bara. Amanda e tydligen sjyk igen :'(. Bli frisk nu för fan :P!!! På engelskan skrev vi ett gammalt nationellt prov. Robin berättade att vi tydligen kommer skriva något av de nationella provet  i engelska på fredagen den 13, fast i mars ;O, haha man får ju se hur de går XD.

Nu måste jag städa.

Hejdå puss<3

Torsdag

Idag har jag varit i skolan. Jag blev skitsur för att våran No lärare inte hade rättat våra prov som han sa att han skulle göra, och ikväll skulle han gå med en annan mattelärare på hockeymatch XD.

Efter skolan åkte jag och jessica till autlet. Först gick vi till donken, där vi satt och asgarva för vi va så jävla flummiga :P. Sen gick vi och shoppa. Jessica köpte lite saker till sig själv och jag köpte precenter till min syster Ebba som fyller år i morgon. Fredag den 13 :S ;O. Jag köpte en bh och en nalle från Toys 'r' us. Den var stor och brun. På Toys träffade vi Julio. Han sa att nallen såg ut som kaka, haha bajs på spanska. Jag tog nallen i alla fall. Den va ganska dyr men jag fick rabatt B).
 Vi väntade på att julio skulle jobba klart sen gick vi till en mack och köpte chips. Efter det gick vi hem till honom. Där såg vi på en skit läskig film ;O. Omg jag typ dog... Den hette typ "Rec".

Dagen har varit skit rolig, men jag har typ panik för allt i skolan. Jag fattar inte hur jag ska hinna med. Det är så mycket att göra just nu asso!

Puss & Kram

Rec:



Problem med bloggdesign

Jag har verkligen problem med det här med bloggdesign :'(. Jag fattar inte ett skit. Jag har typ gjort en fin desigt men jag fattar inte hur man får den till sin blogg :S. Om det är någon som vill hjälpa mig så skriv!!:D.

Nu ska jag gå och lägga mig, annars kommer jag inte orka gå upp i morgon. Har flexea på morgonen. Tänkte göra engelska läxan. Annars kommer den aldrig bli gjord. Jag kanske ska till Toys 'r' us i morgon med Jessica. Jag har ju jobbat där så nu ska vi gå dit och hälsa på :D. Jag skriver mer om det i morgon.

God natt, Puss

KLAR!!!

Guuuud vad skönt !!! Jag är klar med utvärderingarna. Trodde aldrig att jag skulle bli klar. Men nu e det gjort, sista för hela högstadiet. Jag kan inte fatta att jag snart ska börja gymnasiet. Det har typ kännts som om det har varit skit lång tid kvar tills man börjar där men vafan jag börjar ju i år ;O. Jag ska nog välja Teknik, arkitektur och design. Oj just det! Jag måste ju fan välja gymnasium. Sista dagen e den sjuttonde. Det är ju snart ;O...

Puss<3

Elevvärderingar ¤&%#"!

Har precis varit ute med hunden. Gick promenad med morfar i skogen. Haha, han höll typ på att ramla hela tiden :P, det såg skit kul ut... Men vafan de ju skit isigt jueee;O.

Nu måste jag skriva mina självvärderingar i alla ämnen i skolan inför utvecklingsamtalen. Fan jag hatar det altså. Typ samma frågor varje gång. Vad tycker du att du e bra på?... vad måste du förbättra?... hur ska du göra för att förbättra det?...osv. Du hör ju själv man blir typ galen #¤#"¤. Tur att det e sista gången man gör det nu!

Jag hade ju So prov idag. Det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. Jag var ju skit orolig igår. Vi har ny lärare så jag visste inte hur provet skulle se ut, men det var lättare än vad jag trodde. Jag kanske inte skrev ett MVG men ett VG kanske :D.

Idag e det final i Topmodel :D:D, jag älskar det. Fast jag vet redan vem som vinner :(. Min syster kollar på youtube och kan ju aldrig hålla käft :P, haha.
Jag följer verkligen för många serier. Det är farligt att ha trean och femman. Man blir typ beroende ;O. Alla bra pogram kommer typ i repris i en lång rad. Hanna har precis skaffat alla kanalerna så nu kan hon också se Topmodel. Måste bara skriva att det är McKey som  vinner, efter som  jag vet att hon läser det här XD...sorry Hanna <3.

Nu måste jag verkligen börja skriva, byebye <3

Segt med So...

Tjooosan :)

Jag har just pluggat klart till provet. Jag fattar inte hur trög man kan vara. Jag har försökt att få in tio sidor i mitt huvud sen klockan elva i morse och det går bara inte. Nu får det gå som det går... önska mig lycka till :S !!!

Det blev ingen träning idag. Jag han inte för jag va tvungen att plugga :P, omg vilken pluggis jag är ;O. Kanske tränar i morgon istället, får se. Jag börjar känna mig lite förkyld. Jag hoppas att inte blir sjuk för det är så himla mycket i skolan. Man vill ju inte missa en massa som man får ta igen sen :(.

Vick just veta att jag ska till Gotland i Maj. Det ska bli sådär kul. Jag vill heldre åka utomlands, haha. Jag är såååååå trött på det här vädret. Jag vill ha sommar!!!!!!
Men men, lite kul ska det i alla fall bli att åka till Gotland. Jag har aldrig varit där så det ska bli spännande:P...

Såg precis klart på veckans Andra avenyn avsnitt också. Det va rätt bra den här veckan faktiskt :D. Jag längtar tills nästa avsnitt...

Nu måste jag gå.
Puss och god natt.


Pluggar

Sitter och pluggar samhällskunskap, fattar ingenting. Vi har prov i morgon och jag har typ panik:P hehe, fast de har jag alltid innan något prov.

Snart ska jag och Sandra åka till sats och träna. De blir nog bara gymet idag, jag vet inte om det finns något pass man kan gå på. Amanda kan tyvärr inte följa med för hon e skuk :( Bli frisk Amandiiita!!!

Men du måste jag verkligen fortsätta plugga. Tänkte bara skriva lite som en paus:P haha...

Puss


Bästa låten!

Aaaa juste... min kompis Faraz har gjort en skitbra låt. Jag fattar inte hur han kan skriva låtar... asså om jag skulle föröka skulle det typ bli värsta töntiga barbielåten eller nått:P haha.

Tänkte lägga upp den här, lyssna!!!

http://aamand.webng.com/to%20faraz.mp3

BÄSTA låten Faraz :D!!!

Länge sen...

Shiiiat, vad länge sen det var jag skrev. Har inte hunnit. Eller egentligen har jag det men jag har typ intalat mig själv att jag ska plugga men det har inte blivit så mycket av det heller, haha.

Idag har jag varit i skolan. Jag och Jessica gick hem till henne på lunchen. Vi åt spagetti med köttbullar. Sedan gick vi jätte snabbt tillbaka till skolan för att hinna till hemkunskapen. Det visade sig att vi inte hade någon lärare men vi tittade på någon film om konsumentkunskap. Det var inte så viktigt för jag kunde typ allt.

När jag var påväg hem från skolan träffade jag mormor och hundarna. Jag gick med henne en bit och när vi kom hem och skulle gå in rymde en av dom. Jag fick springa efter och höll typ på att halka sjuttioelva gånger, haha... Till slut fick jag tag på henne och gick hem. När jag kom hem hittade jag min pappa i soffan. Jag blev typ skit förvånad för han satt och tittade på ett reprisavsnitt från topmodel. Haha, fatta min pappa ;O... XD

Just nu sitter jag och snackar med Hanna i telefon. Eller det blir inte så mycket prat. Jag skriver här och Hanna läser något på sin dator. haha, så e det alltid XD.

I lördags var det tjejmiddag hos Anna. Det var skit kul. Hon hade lagat... (eller hennes mamma hade lagat :P haha)... kyckling med wook. Efter maten tittade vi på en skitdålig film. Den hette "flickan i källaren". Det skulle typ vara en skräckfilm men den såg typ hemmagjord ut :P. Den fick 0 poäng av oss, XD... se den INTE!!!

Asso jag måste verkligen göra något åt min desigt på bloggen. Jag har typ inga bilder, (det funkar typ inte att ladda upp) och jag vet inte hur man designar den... Hjäääääälp mig.

Herrrrråååå, puss<3


RSS 2.0