Iväg men husbilen!

Jag ska snart åka iväg med syster, mormor och morfar i deras husbil. Det ska bli skitmysigt. Jag tror vi ska till Kålmården. Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer vara borta men kanske tre dagar eller nått.
Just nu håller jag på att packa ihop lite saker som ska med. Jag tror jag har lagt upp allt men man vet ju aldrig. Först tänkte jag ta med lite ritgrejer men jag kommer nog inte använda dem så jag skiter i det.

Igår satte jag ihop mina nya lampor som jag köpte i Thailand. Dom är verkligen skitfina. Jag är jättenöjd :D! Sen när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte somna så jag låg och tänkte på hur mitt nya rum skulle se ut, och nu har jag bestämt mig! Det kommer bli skitmysigt men jag kommer inte säga något förän det är klart. NI FÅR VÄNTA!

Det finns internet i husbilen men det är tydligen skitkrångligt så jag vet inte om det kommer funka. Jag ska testa men annars skriver jag mer när jag kommer hem! 

Puss och Kram, kommer sakna alla!<3

BYE!

Nu drar jag snart till Jakobsberg igen där ska jag träffa Sandra och Clara!
Puss sålänge<33

Shopping!

Nu är jag hemma igen. Det var skitkul att träffa Sandra igen, eftersom vi inte träffats på så länge. Hon köpte två jättefina linnen på H&M, ett lila och ett svart. Sen köpte hon en väska också, en stor brun. Den var också jättefin. Jag köpte två bhar. Den som är på bilden och en likan fast vit. Jag är skitnöjd för jag behövde det verkligen!

Skriver mer sen, puss<33

Jakobsberg

Nu ska jag och Sandra åka till Jakobsberg. Eller snart rättare sagt för jag ska titta när bussarna går nu.
Jag e skitsur över att det regnar. Jag hatar hatar hatar regn. Jag vill att det ska bli sol nu, men men våra vänner växterna blir i alla fall lite lyckliga :P hehe.

Sist när jag köpte min mascara så fick jag ett test på Guccis nya parfym. Den luktar verkligen skitgott! Jag funderar på att köpa den, men jag har så många parfymer så jag måste ta slut på nån annan först...

Nu ska jag kolla bussarna, Puss<33

JAG SAKNAR ER :'(<3<3

KOM HEM! KOM HEM! KOM HEM!



Jag saknar er för mycket, så kom hem!
<33

Cyckeltur

Det blev aldrig något med Sandra. Vi ska vara med varandra i morgon istället. Jag tror att vi ska åka till Jakobsberg eller nått liknande.
Idag har jag inte gjort så mycket. Nu på kvällen tog jag en cykeltur helt själv och jag har typ aldrig kännt mig så patetisk :P! Fan jag höll på som om jag typ va 50 år och var ute för att titta på naturen. Jag vet inte ens vart jag va. Jag bara följde någon väg tills jag var jättelångt borta och vände om, haha.

 Nu ska jag nog titta på en film eller nått.
Puss<3


Sandra

TjoTjo!
Jag har precis vaknat. Jag tänkte äta frukost men jag e verkligen inte sugen. Jag får testa sen lite senare.
Idag ska jag nog vara med Sandra. Vi ska åka till Kista och gå på bio eller nått tror jag, det ska bli jättekul. Vi har inte träffats på skitlänge och jag har saknat henne<3!
Jag har ingen aning om vad vi ska se. Vi ska bestämma snart eller när vi kommer dit.
Just nu väntar jag på att hon ska smsa mig att hon har vaknat för jag tror hon sover, haha.

Nu ska jag börja leta lite kläder!
Puss sålänge, skriver mer senare<3

Sandra :D<3

Hejdå Amanda<3

Hejsan!
Amanda dissade mig igår så jag var aldrig med henne. Haha, nej men hon var tvungen att packa för hon åkte till Dalarna idag :'(. Jag kommer sakna dig baby<33!

Idag har jag inte gjort något speciellt, städat lite bara. Det behövdes verkligen, fast det är inte riktigt klart än jag ska fortsätta lite nu. Sen ska jag börja planera mitt nya rum. Jag och syster ska nämligen byta rum. Jag ska måla om och allt så det ska bliu skitkul. Jag hoppas det blir bra!

Nu ska jag fortsätta städa... Puss<3


Bilder från midsommar!

Tänkte lägga upp lite bilder från Midsommar. Hanna skickade dem för ett tag sen men jag har glömt bort dem. I alla fall här kommer några!





Okej den sista var inte från midsommar men vafan...

Måste bara säga att det verkar som om Hanna gillar den där minen:P

Puss och Kram<3


Helt ok bio

Nu är jag hemma igen. Filmen var helt okej. Jag tycker att ettan är mycket bättre men så brukar det ju oftast vara.
Ikväll kanske jag skulle vara med Amanda, fast jag vet inte riktigt hur det blir med det för hon har inte hört av sig än men vi får se.
Jag skriver väl mer sen antar jag!

Puss sålänge<3

Natt på museet

Nu ska jag gå på bio med pappa och syster. Vi ska se natt på museet 2.
Nu är Hanna Panna och Jessi Pessi påväg till skåne. Jag kommer sakna dom grymt mycket. LOVE YOU TJEJOR<33

Skriver mer sen, puss<3

Thailand!

HÄR KOMMER ERA EFTERLÄNGTADE BILDER FRÅN THAILAND!!!<3


Första dagen

Pappa<3

Amandita med sin älskade, haha



Syster<3







Mamma och Amanda på massagebordet

I taxin, jäkligt vacker bild måste jag säga!

Våran veranda





Eehmm, någon leker modell eller?! (Han sa faktiskt "Ta kort på mig när jag går här") Haha

Hahahaha!





Amanda mitt uppe i ett panikanfall



Flaktaxi :D











SÅÅHÄÄÄR GRYM SKA JAG BLI!







Flygplatsen på KhoSamui, ja den var utomhus!

Mamma och Pappa på flygplatsen<3

Vårat lilla flygplan





Mamma<3

HOPPAS NI ÄR NÖJDA:D!<3


...

Hello!
Okej det blev inget mer inlägg igår. Jag fick inte tid och sen när jag hade kommit hem från middagen var jag skittrött så jag gick och la mig. Middagen var i alla fall skitmysig. Vi åt på en Thairestaurang på söder. Det var verkligen som en reataurang i Thailand fast maten var inte exakt lika god, hehe.

Idag har jag bara tagit det lugt och laddat över bilderna från Thailand. Det kommer upp några här lite senare!
Snart kommer Amanda och hämtar sitt usb. Hon har verkligen tjatat om dom där bilderna så jag hoppas hon blir nöjd nu...!
Senare kanske jag ska vara med Hanna och Jessica. De ska ju till skåne i morgon så jag måste träffa dem. Annars kommer jag sakna dem för mycket :'(!

See you later<3

Mer film

Heej
Nu har vi precis sätt på "The uninvited". Den var helt okej... ganska lik "hide and seek" faktist. I kväll ska jag gå på resturag med min familj och några barndomskompisar så Snart ska jag åka hem och duscha och förbereda mig.

Jag skriver kanske senare, Ciao   



Armageddon absolut sevärd!

Nu har vi sett "Armageddon". Den var verkligen skit bra! Väldigt sorglig bara och vi båda är lite irriterade över slutet... Ni som har sätt den förstår nog. Nu vet jag inte riktigt om vi ska sätta på en till film eller om vi ska hitta på något annat, kanske tar en lite pause i från tvn iaf. 

xoxo      


Sleep over tonight!

tjabbaaa

nu har jag nyss kommit hem till Hanna efter att ha ätit på en kinaresturang med Hanna och Hannas syster Elin, det var lika gott som alltid. I kväll ska jag sova över hos världens bästa Hanna och vi ska ha filmmaraton hela natten hihi. 

Tidigar i dag  åkte vi till vidiobutiken för att vi skulle hyra film, men vi hittade inte filmen som vi ville ha.  Vi bestämde oss för att kolla på några filmer som Hanna har hemma ist som jag inte har sätt och dom ska tydligen ska vara jätte bra. Filmerna hetter "Armageddon", "Pearl harbor" och "the uninvited" sen kanske vi ser på någon mer om vi orkar.

När vi ändå var i jakan så gick vi in på coop och köpte grönskaer och dipp, som vi ska äta till filmerna. På vägen hem träffade vi Jossan, som vi stannade och pratade lite med. det var väldigt kul eftersom att vi inte har pratat på länge :)

Men nu ska vi ut och kicka lite fotboll och försöka slå våra rekort, som är riktigt svårslagna haha!

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! puss  

  
En bil på mig och Hanna från midsommarafton :)


21 Juli 2009

Hello Hello!
Jag kom hem för ett tag sen. Jag och Hanna har ju som sagt varit i stan idag och tittat på bio. Jag köpte en tröja och en mascara. Egentligen skulle jag inte köpa några kläder men vafan så blir det när vädret är som det är. Det regnade ju som inte i helvete när jag klev utanför dörren och skulle iväg så jag tog självklarft min regnjacka. Sen när jag sitter på bussen är det helt plötsligt full skinande sol. Men men jag bor ju trots allt i Sverige så man blir ju inte direkt förvånad. I alla fall, det var HOT som fan när jag kom till stan så jag köpte en tröja, haha.

Sen gick jag och Hanna och köpte biljetter till bion och därefter satte vi oss på ett fik för att vänta in tiden. Gissa vad som hände där. Två peddon kommer såklart och sätter sig vid bordet bredvid oss och börjar glo. Asso seriöst har inte deras mamma lärt dom nått eller? Haha, hur trevligt är det att sitta och glo på en som om man typ va nån känd jävla staty eller nått? Haha jag började asgarva för jag tänkte på om jag skulle använda Hannas knep som hon använde när vi var små. Hon försökte nämligen alltid se så ful ut som möjligt när någon ful kille som gillade henne tittade på henne. Så hon satt typ och gjorde fula grimarser på lektionerna och det. Fett smart jue!

När vi hade gjort oss av med peddona var det dags för bio. Den va skitbra som jag sa förut. Skadar verkligen inte att se den två gånger!
Nu ska jag sussa, Puss<3

Bio igen

Okej idag ska jag faktiskt se Harry Potter igen. Hanna hade ingen att se den med så jag offrar mig, haha. Det ska faktiskt bli superkul!
Jag ska boka biljetter nu och sen drar vi till stan och där blir det bio bio bio!
Nu måste jag sticka, bussen går kvart över, puss<3

zzzZZZzzz

Nu ska jag sova godnatt, sov sött<3

Peddo Jessica

Okej jag gravar ihjäl mig. Jag hittade just denhär bilden. PEDDO JESSICA!

Fotbollsträning

Idag har jag och Hanna tränat inför landslaget. Det gick skitbra faktiskt. Hanna kom och mötte mig med sin Messi tröja och sin fotboll, haha. Hon började träningen med att skryta genom att säga "Igår när vi körde klockan klarade jag faktiskt 8 stycken" . Sen kom moa, proffset själv och satte 15. Nytt rekort fan (a). Mouhaha där fick hon!
När vi hade tröttnat på fotboll stack vi till våran specialpark, haha där finns en massa vinbär och där fortsatte också fotbollsträningen. FYFAN vad grymma vi kommer bli, haha NOT!
Aja vi hade i alla fall skitkul!

Ikväll har jag varit extra duktig och lagat mat till hela familjen. Taccos ofcourse! Min specialitet, och där ingår även spagetti med köttfärsås XD!

Puss så länge<3


Hanna banan ritar hjärtan överallt!<3

I LIKE!

Sveriges hyllning till Michael Jackson, Fyfan vad häftigt :D! Gooooo SWEDEN!

Hahaha!

Haha jag hittade en film från när jag, Hanna, Amanda och Jessica badar vid klipporna. Amanda filmar och jessica vrålar.
Fan bara hon kan skrika sådär ;O!

Cribs

Jag har just tittat på Cribs. Fyfan jag vill va rik och ha alla hus och bilar!!!! I LOVE.

Filmkväll

Jessica klipte sig igår när vi va i stinsen, hon oroar sig för att det är för kort men det blev jättefint! Jag hittade såklart inget jag gillade, som vanligt så vi åkte hem till henne efter att ha virrat runt där i några timmar.
På kvällen åkte jag, Hanna, Amanda och Jessica till jakobsberg för att hyra film. Det blev "John Tucker must die". Den e verkligen skitbra, WE LIKE!


het, hetare, HETAST!

See you<3


Stinsen med Jessica!

Det blev inte något av med kusinerna igår för dom skulle till gävle. Mamma och pappa hade tydligen andra planer. Först skulle vi åka till skansken men när vi hade parkerat bilen tyckte dom tydligen att vi skulle göra något annat, haha jag antar att bilderna talar om vad.... Jag blev typ skitchockad för dom brukar inte vara så pigga på det annars. 40-års kris eller?! Haha.
Grönan var i alla fall skitroligt fast vi var inte där så länge för vi skulle ju på bio senare...




Bion var skitbra. Jag älskar verkligen alla Hp filmerna! Frågan är vilken som är bäst, det går inte att välja men den här var nog en av dom bästa i alla fall. Lite jobbigt slut för bara men vafan det kommer fler juuue!


Nu ska jag pch Jessica dra till Stinsen, vi har inte träffats på skitlänge så det ska bli jättekul!
puss<3

17-juli-2009

Nu ska jag ducha sen ska jag till mina kusiner och bli uppäten av myggor :S.
Senare ikväll ska jag och my family åka till kista och se på nya harrypotterfilmen. Det ska bli skitkul för jag har verkligen väntat på den!

Skriver nog mer när jag kommer hem, puss<3


God natt!

Nu ska jag lägga mig i min säng med min ipod och lyssna på musik tills jag somnar. Skriver mer i morgon.
Godnatt<3


DÖ MYGGA!

Appropå myggor, jag hittade just en i mitt rum. Dom får inte leva, DÖÖÖÖÖÖÖ!


Promenad

Okej kan mitt liv bli tråkigare än  vad det är just nu? NEJ jag tror inte det. Kvällen har jag ägnat åt Mickael Jackson och familjen. Vi gick en promenad till sandvik med Ellen för att hon skulle få bada lite som hon tycker så mycket om. Det var ganska skönt att gå lite faktiskt eftersom min tidigare promenad blev misslyckad...

I morgon kanske jag ska åka till mina kusiner någonstans långt härifrån. Fast jag vet inte om jag vill följa med för jag hatar att gå upp tidigt på mosgonen (vilket jag kommer göra), jag gillar iochförsig att åka bil men jag hatar att få myggbett (vilket jag definitvt kommer få). Min farbror hade lagt en sån där myggfångare i sitt hus och efter bara några sekunder var det typ hundratals döda myckor i det. FYFYFY! Jag skulle aldrig kunna bo där dom bor!


Puss<3

Kom hem!

Jag saknar er så kom hem!!!!!<3


Emmelie

Saknar

Sina tjejor<333




Måndag?!

Dagen gick åt till att sola. Jag måste försöka hålla thailandsfärgen, haha. Vi får väl se hur det går. Det kanske regnar resten av sommaren, vad vet jag? Jag e inte direkt hundra på att hålla reda på sånt!

Jag var just ute med Ellen men det blev ingen lång promenad. Haha hon vägrar gå när det är varmt så hon står helt still medan jag hänger i kopplet. Det måste verkligen se helt sjukt ut, haha! Jag måste ta en bild och lägga upp här sen på henne för hon ser så jävla rolig ut när hon är sur :P...

Det är konstigt när man är ledig. Jag klarar inte av att hålla koll på vilken dag det är. Hahah jag trorde det typ va måndag men nu såg jag att det var torsdag. Det känns som om klockan är typ 8 på kvällen men den är bara 5. Fan jag e helt borta idag!

puss<3

God morgon

Godmorgon! jag vaknade för en timme sen och har suttit vid Tv:n med mamma och pappa. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag så nu är det dags att tänka ut något...

skriver mer snart puss<3


Ny bild!

Idag har jag ritat, här är resultatet!


R.I.P MJ<3

Hemma!

I tisdags kom jag hem från Thailand. Vi har verkligen haft det sjukt roligt! Fast vi fick lite hemlängtan de sista dagarna men nu när vi är hemma så längtar vi tillbaka... men så är det ju alltid. Jag SAKNAR Hanna och Jessica, när vi kommer hem åker dom bort. Nu måste ni komma hem. De är så jäkla tråkigt utan er!<3

Amanda och jag var i jakobsberg idag för amanda skulle köpa lite saker. Resten av dagen spenderade vi i mitt rum. Jag låg i sängen och amanda satt vid datorn. Jag vet hur tråkigt låter det inte liksom? Haha, fan vi måste hitta på något förfan!
Egentligen var jag skitsugen på att gå och se Harry Potter men alla biljetter var slutsålda och Amanda hatar såna filmer.
Vi bestemde oss för att se en annan film, men det gick ingen bra så det blev inget med det. Så jag stannar nog bara hemma ikväll och tråkar...

Det kommer upp lite bilder från Thailand sen om några dagar när jag laddat över dem på datorn!

pusspuss<3


I Thailand...

Jag sitter just nu i chattrummet i Thailand. Vi har varit har i tva dagar eftersom det tog typ en dag att flyga hit. Vi har radan blivit lite bruna och brant oss, fast an vi anvander faktor 30 och 40...
Just nu ar vi pa Koh Samui men i morgon ska vi aka med bat till Koh Tao. Det ska bli skitmysigt.

Jag saknar alla hemma jatte mycket, fast jag e skitsur for jag sag att Jessica har laggt upp bilder pa mig i bloggen, bara for att hamnas men dom var mycket varre. FYFAN SAGER JAG BARA!!! Tack for den...

Jag ska forsaka blogga mer om jag far tillgang till dator fler ganger, men det far jag sakert!

Puss pa er alla sjartar dar hemma<33333

RSS 2.0