Ny blogg!

Jag upptäckte att Emmelie.blogg.se inte var upptaget och eftersom det är mitt namn så måste jag bara heta det. Jag skriver alltså här numera: www.emmelie.blogg.se


Godnatt

Jag sitter och väntar på att gå och lägga mig men försöker dra ur på det så länge som möjligt. Jag vill inte att helgen ska ta slut! Något som är ännu värre är att jag har biologi 08.20 i morgon, fyfaan!! Jag går till klockan tre sen ska jag hem och sova antar jag. Haha nädå men det brukar oftast bli så, fast jag måste börja plugga matte också för jag fattar verkligen ingenting.
Det gick i alla fall jättebra att hjälpa Amanda. Vi drack kaffe och åt cocostoppar också hihi.

Nu ska jag väll gå och lägga mig, puss


Naglar

Tänkte visa ett tips på naglar. Det här är faktisk väldigt lätt att göra och man behöver inte en massa avanserade saker. Allt jag har använt är baslack, topplack, silverglitter, och små rosa paljetter. Man kan köpa det i nagelsalonger eller på t.ex. Åhlens. Nu har ju inte alla såna här långa naglar naturligt vilket man behöver om man ska göra t.ex. fransk. Något man kan göra är att köpa lösnaglar och sedan måla dem som man vill ha dem. Själv tycker jag inte de brukar hålla så bra så jag brukar försöka spara mina egna naglar. Har man korta naglar kan man köpa ett förstärkningsnagellack så går det lättare att få dem längre. Smörj in naglarna med nagelolja nån gång om dagen. Det brukar också hjälpa.


Söndag

Tjo!
Sitter och väntar på att Ebba ska plugga klart. Jag ska nämligen hjälpa henne att fixa håret för hon ska bort ikväll. Vid tre ska jag träffa amanda för jag ska hjälpa henne med en grej (snäll som jag är tihi...).
Idag beställde jag mitt efterlängtade nagelkit. Man får allt men behöver för att lära sig göra riktiga gelenaglar. Det är självklart bara basgrejerna men det är ju det som behövs för att lära sig. När jag kan sen kommer jag köpa fler färger och penslar osv.

puss

Fredag

Okej ska berätta lite om vad jag gjorde igår (fredag). Va i skolan såklart men efter det åkte jag och kusin Eyylin och fixade naglarna. Gud vad vi hade sett fram emot det! Vi valde vanlig fransk och det blev såklat skitfrääscht haha. Borde egentligen inte göra gelenaglar eftersom jag brukar fixa mina själv men jag är inne i en riktigt dålig period just nu så alla var jättefula och det gick liksom inte att göra någonting åt det. Jag stod inte ut helt enskelt!

Eter det bar vi iväg mot coop. Vi köpte lite grönsaker och dipp som vi skulle smaska på senare. När vi kom hem gjorde vi hårinpackning och en ansiktsmask. Man kan säga att vi lekte "Svenska Hollywood fruar" för en kväll, hihi (Pax för att vara Maria Montazami! Elin va Anna anka...). Senare på kvällen kom Hanna och Jennifer. Vi hade mys med våra grönsaker och dip. Vi tittade på "Beck levande begravd". När kvällen började lida mot sitt slut åkte Hanna och Jennifer hem och jag och kusin gick och la oss.



Ny idé

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har ju en nagelblogg också men jag orkar inte ha två så jag ska skiva om sånt i den här bloggen istället. Inte bara sånt förstås! Kommer typ skriva om min vardag, saker jag tecknar och naglar. Jag är riktigt taggad faktiskt. Vi får bara hoppas att det håller i sig den här gången haha...


RSS 2.0