Grattis!

Grattis Michael, KING OF POP!    <3333



...

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag slutade klockan tio i två och då drog jag och Hanna till jokobsberg. Vi tittade runt lite där och jag köpte en dipliner för min gamla har tagit slut.
På bussen hem träffade vi en skitskön fullis. Han satt och snackade med oss om hammarby och sen börjarde han sjunga massa hejarklacksvisor, haha. Det var kul!
Nu gör jag inget speciellt. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Kanske går hem med några kompisar till mormor och morfar för de är inte hemma.

See you<33


...

Nu ska jag ducha sen sova. Godnatt<333

Torsdag

Hello!
Det blev bara två inlägg idag. Har inte hunnit med mer. Idag var det ju skola som vanligt. Där hände inget speciellt bara en helt vanlig skoldag. Jag slutade vid två och då gick jag till jakobsberg och där träffade jag Jessica. Hon hade tydligen hittat lite fina kläder på lunchen som hon skulle köpa då efter skolan men när hon skulle betala upptäckte hon att hon hade glömt sina kort hemma så det fick vara.

Jag hittade faktiskt lite för en gång skull. Jag köpte en knallrosa tunika, ett färgglatt skärp som man kan ha när man är helt svart för att piffa till lite, hehe. Sen köpte jag också ett par svarta spets strumpbyxor. Jag kan lägga upp bilder på dem senare, men jag orkar inte ladda över dem nu.

I morgon börjar jag 09.50 men bussarna är konstiga så jag måste åka redan klockan 09.00. Då måste jag vara i skolan i typ 40 minuter innan vi börjar. Jag hatar det. Vad ska jag göra där liksom? Alla har lektion och de i min klass kommer senare så jag får typ sitta där själv, men men...

Ikväll har jag varit med Jessica och Hanna. Vi pratade bara som vanligt. Det är ganska skönt att kunna göra det. Bara prata liksom utan att behöva bry sig om någonting annat. Vi har varit kompisar jättelänge så vi känner ju varandra skitbra och vi är skit tajta. Vi kan verkligen prata om allt och har alltid skitroligt. Jag älskar er tjejer<3 (och där ingår även Amandiiiita<3).

Nu måste jag plugga för jag kom på att jag har läxa tills i morgon. Fan vad jag hatar det, bläbläblä. Jag hade typ glömt bort hur det kändes att behöva tänka på allt i skolan efter sommarlovet men nu har jag blivit påmind. tro mig jag LIDER!

Puss och Kram<3


Haha jag älskar er<3333

Skoldags

Tjo bloggen!
Jag hade skitsvårt att gå upp i morse. Det kändes typ som om jag sovit i tio minuter och sen ringde klockan. Jag hatar när det är så. Jag vill att natten ska kännas som en hel dag. Det är konstigt att tiden kan gå så snabbt bara för att man sover...

Jag har precis gjort mig klar inför skolan. Jag är inte alls taggad att gå dit idag. Vi har ju matte första timmen vilket jag verkligen HATAR, menmen. Snart ska jag lämna Ellen till mormor och efter det vär det av till bussen. Jag måste ta bussen som går kvart i 9. Så jag måste vänta i skolan i typ en halvtimme eftersom jag börjar första lektionen klockan 09.25. Min buss matchar verkligen inte mina skoltider :(.

Ha en superbra dag!
Puss Puss<33

Godnatt

Godnatt på er snyggingar<3

Utredningen läggs ner

Just det jag har glömt att skriva en sak...
För ett par dagar sen fick jag ett brev av polisen. Eftersom vi hade anmält det där om den där svartklädda mannen så hade de lovat att ge oss information. I alla fall, i brevet stod det att de skulle lägga ner utredningen. Jag kommer inte riktigt ihåg av vilka skäl men jag antar att det var något i stil med att de inte hade tillräkligt med information. Man får ju bara hoppas på att inget händer igen eller någon annan..!

Nybadad

Så, nu är jag tillbaka efter ett varmt och skönt bad. Jag hade världens huvudvärk innan men nu är den borta, jippi!
Imorgon har jag inte en så lång dag. Jag börjar klockan 09.25 och slutar 14.00. Vi har bara tre lektioner. Först matte sen datorkunskap och sen estetisk verksamhet. Jag har inte haft datorkunskap än så det ska bli spännande att se hur det blir...

Nu har jag absolut ingenting att göra så jag funderar på att titta på lite fler avsnitt av The hills. Jag är seriöst beroende av det, hehe. Jag vill kunna leva som dom. Eller som vilken känd person som helst. Tänk att bara kunna gå ut och shoppa utan att behöva tänka på hur mycket pengar man spenderar. Det skulle verkligen vara skitskönt.
Jag skulle köpa ett jättestort hus med en pool och en grymt stor walking closet. Det har jag alltid velat ha. Sen skulle jag förstås köpa en massa skor också, hihi...

puss och kram<3

I DID IT :D

Yes, det funkade. Väldigt snabbt också, jag brukar typ få sitta i timmar, haha men inte den här gången!
Jag ska fixa texten och det sen men jag orkar inte göra det nu, så det får vara sålänge.
Nu ska jag ta ett bad tror jag.

Puss sålänge suckers<33


Ny header

Nu har jag tittat klart på The hills. Det är ju så jävla frymt. Fast egentligen vet jag inte riktigt vad det är jag gillar med det, men jag fastnar verkligen varje gång jag tittar på det...

Jag kom på att jag gjorde en ny header i morse medan jag väntade på att skolan skulle börja, men det blev strömmarbrott så jag kunde inte sätta in den här på bloggen. Jag ska försöka fixa det nu men jag är skitdålig på det så vi får se hue det går, haha.

See you later<33

The Hills

Nu ska jag titta på många många många avsnitt av "´The hills" by the way. I Love!

Rolig lektion

Hello nu har jag slutat och åkt hem, så nu är jag hemma. Dagen var inte så jättejobbig för vi fick sluta lite tidigare. Dessutom var våra lärare som vi hade på staden och framtiden skitrolig och vi gjorde roliga grejer så det var faktiskt skitkul!
Nu är jag skittrött... jag hade säkert somnat på bussen om inte bästavän Pess hade varit så snäll och paratat med mig, hehe<3. Jag måste plugga lite matte ikväll också, bläääääää!

Puss och kram<3

Sovmorgon!

Gissa vem som börjar klockan ett idag. Jag bre, fyfan vad skönt. Jag sov till typ halv elva och nu sittar jag och gör mig i ordning lite långsamt. Mamma skussar mig till skolan så jag har ingen buss att passa. Det tråkiga är att jag slutar tio i fem istället. Om jag fick välja skulle jag heldre börja tidigt och sluta tidigt. Mycket skönare!

Ikväll har jag inget aning om vad jag ska göra typ sova antar jag, hinner ju inte med så mycket eftersom jag slutar så sent. Jag kanske tränar också, får se.
Nu ska jag sminka mig.

Pusspuss<3

ArgArgArg!

Någon driver med mig. Mitt inlägg om idag försvann :O!
Nu orkar jag inte skriva om det. Skriver mer i morgon istället...
Dessutom är mitt internett helt puckat så facebook funkar inte heller!....

Godnatt<33

Inga bilder :S!

Gud vad länge sen det var jag la in bilder. Jag får skärpa mig, det kommer snart ;)!
Puss<3

Mormor och morfar

Kom just hem från mormor och morfar. Vi pratade lite och jag gosade med hundarna, hehe. Vi tittade också på mannen som talar med hundar. Han e grym!

I morgon blir det skola. Jag böejar klockan tio, men eftersom jag ska åka buss till skolan så måste jag åka klockan 09.30. Fan jag är verkligen inte van vid det här med att åka buss till skolan. Förut gick jag typ tio minuter innan skolan började (eftersom jag ser skolan från mitt fönster:P). Men ny är det ny skola och nya människor och det känns skitkonstigt! Jag antar att jag kommer vänja mig om ett tag men det är jättetråkigt att inte gå med Hanna, Jessica och Amanda längre...

Nu ska jag försöka get some sleep
Puss, god natt<33

Trött!

Shhaaa
I dag har jag fått de två första läxorna i skolan och det suuger!.  Annars var skolan ganska rolig idag faktist. Jag har börjat prata med lite nya människor och så :).

Efter skolan hoppade Hanna på bussen på sin busshållsplats eftersom att hon slutade tidigare än mig. Känns så himla konstigt att inte vi går i samma klass längre!. Aja vi åkte iaf hem till mig och pratade lite om roliga saker som hade hänt i våra klasser. Skadeglada som vi är så höll vi på att skratta ihjäl oss åt några saker, hehe. Efter ett tag gick vi till ica och köpte varsin lite godispåse, som vi gick och mumsade på ^^. På vägen hem stannade vi vid en lekpark och pratade, fast vi gick vidare till en annan lekpar och satte oss på några gungor efter ett tag. Vi satt där tills vi var tvugna att gå hem och äta middag. Blev inte så mycket middag för någon av oss tror jag efter allt godis, fy asså godis är egentligen inte gott!
 
Nu ska jag nog chilla lite framför tvn, man blir verkligen trött av att gå i skolan. Ha det bäst!

Puss        


Träning

Hello!
Idag har jag tränat på sats med mamma. Vi gick inte på något pass utan gymmade bara. Vi var inte alls taggade men det var ganska skönt ändå. Speciellt nu efteråt. Snart kommer Sussi och Fredde hem till oss och vi ska äta pizza tillsammans, hehe.

I morgon är det skola igen. Då börjar de riktiga lektionerna. Jag börjar med Svenska klokan 9:50.

Puss och Kram<3

Kväll med tjejorna<3

Hanna och jag åkte inte till stan och fikade igår. Vi åkte till jakobsberg och gick på waynes istället. Vi skulle till Amanda vid sextiden så vi skulle inte hinna åka till stan. Innan vi drog hem gick vi in på coop och köpte lite läsk och dipp till kvällen.

När klockan var lite efter 6 gick jag hem till Amanda. Lite senare kom Hanna och sen Donia och Sandra. Vi hade skitmysigt och pratade hela kvällen.
Jag kanske lägger upp lite bilder senare om någon har lust att skicka.

Puss<3


Nu är det klippt

Hallo igen!
Glömde skriva vad jag har gjort och vad jag ska göra i dag haha. Jag har precis kommit hem från "Hårlinjen" för att jag följde med Hanna när hon klippte sig. Det blev bra men man ser inte så stor skillnad eftersom att hon bara klippte topparna hehe. Nu sitter vi hör och funderar på att åka till stan och fika :).

Senar i kväll tror jag att vi ska hem till Amanda och kolla på film. Det blir nog kul som alltid! Nu ska jag kolla bussarna och sedan åker vi nog iväg to the city!

pusseluss <3

Fredagen

Shaaa shaaa
skoldagen igår var helt okej. jag lärde känna lite nya människor, jag antar att det bara blir bättre och bättre :). Efter lunchen hade vi en matte diagnos för att kolla vart vi ligger. Jag ligger säkert på botten för det gick verkligen skit dåligt! jag har typ glömt bort allt. Fast det gick inte så bra för de flästa som jag pratade med, så det är nog inte så farligt...

Sen på kvällen träffade jag några kompisar. Vi hade skit mysigt och pratade hela kvällen. När jag kom hem somnade jag närsan direkt för jag var skit trött! det tar verkligen på krafterna att gå i skolan och träffa nya människor.

ciao <3


God natt

Nu ska jag sova, natti natti sov gott<33

Sats

Jag har just kommit hem från Sats. Jag, Amanda och mamma körde ett skitroligt pass! Dansaerobics, det var typ bara som en vanlig dans med koreografi och allt fast lite jobbigare. Perfekt för mig för jag gillar att dansa:D!
Imorgon är det skola igen ju. Fan också jag saknar redan att vara ledig:P. Nu måste man tänka på så mycket och såhär i början med ny klass och allt så kan man aldrig riktigt slapna av. Men snart blir det bättre!

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Måste bara ducha och göra mig i ordning först...
Puss puss<3

NT gymnasiet

Hello!

Idag har jag träffat min klass för första gången. Det gick väl bra antar jag. Jag var skitnervös innan på uppropet men sen gick allt bra. Snackade inte med så många för det var mest genomgång men de jag pratade med var trevliga :)!
I morgon börjar jag halv tio och då ska vi få lära känna varandra lite bättre, vi har också diagnostiskt test i matte, fyfan hat för det..!

På eftermiddagen har jag och Hanna varit och solat vid klipporna. Det var för kallt för att bada, vi blåste nästan bort...
Nu är Hanna hemmma hos mig och vi sitter i mitt rum och suger på varsin godis, hehe ^^.

adios<3


!!!

Okej jag har just upptäckt något läskigt. Hanna och jag var ju inte riktigt säkra på om den där svartklädda mannen bara ville skämta med oss eller om han verkligen menade alvar. Nu antar jag att vi har fått reda på svaret. Han har nämligen jagat fler tjejer såg jag när jag tittade i järfälla tidningen.
Såhär står det:

Förföljare kastade sten på flickor
JÄRFÄLLA När tre flickor i 15-årsåldern tod en promenad på Mandolinvägen vid halvtvåtiden natten till förra tisdagen hörde de plötsligt ett skrik. När de vände sig om såg de en svartklädd man som sprang efter dem. Flickorna sprang då hem till en av flickorna.
När de kom in flög en tegelsten genom fönstret. Flickorna såg sedan mannen stå utanför. Polisen utreder nu händelsen och försöker få tag på mannen.

Läskigt va?! Typ exakt samma sak som ände oss. Min mamma och Hannas pappa har i alla fall anmält det som hände oss och vi får hoppas på att polisen får tag på honom!

Att göra en pudel

Det blev en cyckeltur med Hanna Panna. Vi cyklade till jakobsberg och hyrde film. Den ska vi se på nu och äta lite chirrebirre med dippklipp. Det blev "Att göra en pudel". Typ hundrade gången jag ser den men det e så jävla rolig så det gör inget. Vi ska sova i hannas bod ikväll. Det ska bli myspys! Hanna är jätteglad för hon ska få sova i sitt kexchokladtäcke, haha söööötis<3!

Nu blir det mooooovieeeeee så byebye suckers!<3


Städning

Jag har just städat mitt rum så det är fint och rent. Det känns skitskönt! Ville göra det nu innan skolan börjar för sen blir det så mycket att göra. Jag börjar ju på torsdag men vissa börjar i morgon. Fy jag tycker synd om dem. Jag får lite småpanik när jag tänker på att det bara är typ tre fyra dagar kvar på lovet. Sen börjar helvetet med allt plugg och de, men lite kul ska det bli.

Snart ska jag träffa Hanna pyttipanna. Jag vet inte vad vi ska hitta på men något antar jag att det blir XD!

Puss och kram<3


Stan

Tjotjo!

Ja det blev typ tre madrdrömmar om den där jävla mannen inat :(! Men men jag hinner inte snacka mer om det nu ska jag till stan med Jess pess.

Hejdå sålänge<33

Mardrömmar inatt?!

För i helvete. Jag måste bara dela med mig av min läskigaste kväll ever!
Jag och Hanna har just varit på promenad. Vi tog cycklarna och satte oss i vår speciella park som vi alltid sitter vid och pratar. Efter ett tag gick vi ut och la oss på gångvägen för Hanna hade magknip. När vi satt där och pratade så hörde vi knackningar och viskanden från en husvagn. Vi trode typ att vi inbillade oss men sen såg hanna ett par fötter under husvagnen så vi förstod att det stog någon bakom den. Vi tänktre typ: "aja han vill väl bara komma in", så vi fortsatte prata. Efter ett tag ser vi att samma person står tre meter ifrån oss helt klädd i svart och rånarluva. Han verkligen glodde på oss som han typ skulle anfalla närsomhelst och typ döda oss. Vi stog och stirrade på varandra ett tag och tillslut gick Hanna och hämtade sin cyckel som stod typ en meter ifrån oss. Då gick jag också och hämtade min men jag fick inte riktigt upp stödet. jag var tvungen att fixa det medans Hanna började cyckla. Jag fick lite småpanik så jag satte mig snabbt på cyckeln. Jag tittade bakom mig och insåg att han inte stod kvar där han hade stått. Jag kände mig lite lugnare och började cyckla efter Hanna. Då tittde jag mot husvagnen och där stod han. Jag fick verkligen panik och ropade: "Hanna vänta!", men hon hade lika mycket panik som jag så hon fortsatte cyckla. Då tittade jag mot honom och då började han springa allt vad han kunde emot oss. Han skrek ochså som om han typ skulle döda oss. Det var det läskigaste skriket jag någonsin hört. Jag var verkligen helt skakig. Han sprang efter ända tills han insåg att han inte skulle hinna ifatt. Då ställde han sig och glodde efter oss  istället. Tillslut var jag och Hanna bredvid varrandra och vi sa typ bara: "OMGOMGOMG jag kommer dö, vi kommer dö!". Vi cycklade skakandes och livrädda hem till mig. Jag har aldrig cycklat så snabbt i hela mitt liv vi hade blodsmak i munnen när vi kom fram.

Frågan är vad man ska göra nu, ringa polisen eller bara låta det vara...?

Hemma...

Nu är jag hemma. Jag sitter typ bara vid datorn just nu, middagen är snart klar. Jag har absolut ingenting att göra så jag tänkte börja på en ny header. Det behövs verkligen, för jag är skittrött på den förra! Så nu ska jag fixa lite med det. Sen senare ikväll vet jag inte vad som händer. Hanna och jag kanske skulle ta en promenad men om jag känner henne rätt så ligger hon nog och sover vid det laget, haha!

Puss puss<3

Hos Hanna

Nu är jag hemma hos Hanna. Vi skulle ju se på "30 days of night" men skivan fuckade sig så vi satte på "He's just not that in to you" istället. Den var vi tyvärr tvugna att stänga av för hanna e retarded så hon fattade ingenting, haha:P<3.
Istället så blev det "Sunes sommar". En film som både jag och Hanna diggar. Den är ju faktiskt grymt kul, verkligen min och Hannas humor. Hanna kan ju alla repliker utantill så hon sitter och babblar med i filmen medan vi tittat. Eller i början av den i alla fall för se somnade hon. Haha, den sömntutan. Så jag satt där själv och glodde, sen kom Elsa Pelsa och sälskapade mig. Myspys!

Snart kommer pappa och hämtar mig för jag har mina täcken kvar här sen Hanna var ensam hemma. Dags att ta hem dem för jag fryser ihjäl på nätterna.
Jag vet inte vad som händer ikväll, vi får se.

Puss sålänge<33


Film med Banan<3

Tjo bloggen!

Jag tänkte blogga igår kväll men mitt internet slutade fungera så det blev inte så mycket av med det som ni kanske märkte...

Jag vaknade för ett tag sen och snart ska jag träffa Hanna Banan. Det ska bli myspys. Vi ska typ bara chilla och titta på film eller nått. Jag tittade igenom mina filmer och jag hittade en som jag inte tror Hanna kommer bli så glad över. Moohahaha men jag ska övertala henne. Filmen heter "30 days of night".

Nu måste jag göra mig i ordning.
Puss och Kram<3

Tillbaka igen!

Okej förlåt mig! Jag har inte skrivit på jättelänge, men nu är det dags igen.

Hanna var ju ensam hemma förra veckan så jag och Jessica sov hos henne typ varje dag. Robin och Sara sov också där två av dagarna. Veckan var skitmysig. Vi chillade bland annat på Hannas balkong och tittade på hundratals skräckfilmer. Okej inte hundratals men många :P! Den bästa hette "Besatt". Den var verkligen skitgrym.


Jag, Hanna och Jessica har också varit och badat. Hanna tog med sin flytmadrass som vi simmade ut med. Vi simmade skitlångt och var ute i flera timmar. Det var verkligen skitmysigt och jävligt bra träning var det också. Våra ben var typ gelé när vi kom upp. Fast Hanna ska inte gnälla för hon låg ju fan och solade på madrassen medans jag och Jessica simmade.

När vi cyklade till badplatsen så ramlade jag som vanligt. Så nu har jag ett skitfult sår på mitt högra knä :'(!


Här kommer lite vackra bilder från the sleep over...





Puss & Kram<33


jessicas meddelande

Hej jag heter Emmelie och jag bloggar aldrig

Förvirrande



Godmorgon

Hello
Hanna här :D som alla redan har läst i förra inlägget så är Emmelie hos optikern, hoppas hon inte är färgbling eller något... Sulle vara synd. Just nu sitter jag och Jessica med en varsin data några meter i från varandra och chattar, patetiskt! jag vet. 

Snart ska vi göra oss i ordning och sen förflytta oss till la playa och steka lite för det ser ut att bli en toppendag idag! Sen när emmelie är klar kommer hon nog joina oss :). I går chillade vi typ bara franför tvn. Vi såg "Gladiator" as bra film, har du inte sätt det så är det verkligen dags nu! 

Har ingenting mer att skriva så jag tänkte lägga upp lite bilder hihi, kolla och njut! :)

puss 






väldigt fina bilder tycker jag!

Optikern

Godmorgon!
Jag vaknade för typ tre kvart sen. Jag sov hos Hanna i natt och jag ska till optikern för att göra ett syntest eftersom jag ska börja övningsköra. Så nu sitter jag här själv i Hannas soffa. Jessica och Hanna sover forfarande. Jag gick upp själv och gjorde mig i ordning och åt frukost. Det känndes skit konstigt, typ som om jag bara gick in i någons hus och tog vad de hade och använde deras grejer, haha.
Vi orkade inte ta fram extrasängarna igår natt för vi var skittrötta och det blev ganska sent så vi sov på soffan istället. Det var vaktiskt skitmysigt!
Haha nu sitter jag och lyssnar till när Jessicas näsa piper. Haha den tönten<3<3

Nu måsta jag kiiiiiiila, puss<3<3


Tillbaka

Gud vad hände? Jag har intre skrivit ett inlägg på typ hur länge som helst! Jag har inte heft tid helt enkelt, men nu ska det bli ändring på det...
Sist jag skrev så skrev jag ju att jag skulle ut med mormor och morfars husbil. Vi åkte till kolmården och sov där på parkeringen i två nätter. Det var skitmysigt. Vi tittade på alla djur, åkte safari och linbana haha :D!
Husbilen gick också sönder som vanligt så pappa fick komma och hämta oss när vi skulle hem och husbilen fick bärgas. Synd synd!

Under de här dagarna som jag inte har skrivit har jag mest varit med kompisar. En kväll var alla hemma hos robin, det var skitkul. Jag har varit mycket med Hanna och Jessica också. Vi har typ pratat, pratat och pratat. Haha som vanligt.
Sen har jag varit med Felix också. Han sov över hos mig i förrgår och sen dagen efter följde han med när min pappa skulle tatuera sig och sen åkte han hem. Pappa tatuerade in mitt och systers namn typ under armen över revbenen. Haha mest smärtsamma stället man vafan :P... Han höll minen och spelade cool, sen när vi kom ut så började snacket. Typ "Fyfan vad ont det gör, det känns som om huden brinner, aaajjjj" haha.

Idag har jag varit på bio med mormor, Hanna och syster. Vi såg "Sommaren med Göran". Den var faktiskt bra fast jag hade förväntat mig att det skulle vara skitbra så jag blev lite besviken som vanligt. Den var i alla fall skitrolig!
Nu har jag precis duchat och sitter och funderar över vad jag ska göra...

puss och kram<3

RSS 2.0