I skolan 18/5

Nu sitter jag med Sandra i skolan. Amanda sitter några meter bort och skriver klart sin uppsats som Nicaragua. Sandra letar balfrisyrer för fullt. Jag vet redan vad jag ska ha. Jag ska sätta upp överhåret i en snygg frisyr och sedan ska jag ha korkskruvar i resten av håret.

Balen är på onsdag. Jag längtar skitmycket. Jag ska åka limo med Sandra, Amanda, Clara, Donia, Anna och Narin. Sen vet jag inte hur det blir.

Försöker fokusera så mycet som möjligt på skolan det sista veckorna nu. Det är så jävla mycket bara så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna. Jag får göra så gott jag kan!

Nu ska jag på hemkunskap...

Puss & Kram

Tillbaks efter en lång paus!

Jäklar vad länge sen det var jag skrev. Jag har verkligen helt tappat suget för det här med att blogga men jag ska göra ett nytt försök. Vi får ju se hur det går...

Idag har jag varit i skolan. Vi slutade innan lunch för vi hade ingen lärare de sista lektionerna. Jag, Amanda, Sandra och Clara åkte till stan för att köpa de sista sakerna till balen som är nu på onsdag. Jag och Amanda gick mest för oss själva för Clara och Sandra hade tydligen hittat ett skärp på H&M från den nya colektionen som de typ hade slagits om. Haha men dom fick det inte. Synd synd...

I alla fall jag hittade allt som jag behövde (ovanligt nog). Jag hade redan köpt en klänning så det fattades bara skor, en sjal och en kuvertväska. Jag är verkligen överlycklig att jag är klar med allt för jag hatar att vara iväg i sista minuten och typ ha panik för man inte hittar någonting.

I morgon har jag sovmorgon till klockan tio. Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi får se vad det blir. Kanske ska åka och träna med Amanda eller nått.

Just det, under tiden som jag har varit borta så har min familj hunnit beställa en Thailandsresa. Amanda ska med så det ska verkligen bli skitkul. Vi åker den 28 juni och ska vara borta i 15 dagar. Vi ska bo på en liten ö med skitmysiga stränder. Jag längtar så jag dööööör!!!!

Pöss<33


RSS 2.0