Torsdag-Fredag

Halloj...
Skrev inte i morse, hade inte tid. Idag va det skit tråkigt i skolan. Kändes som om dagen aldrig tog slut. Ändå är torsdag den dag som vi slutar tidigast :P. Efter skolan gick jag och några kompisar till ica. Där fikade vi och spanade in naturgodiset...XD, haha.

I morgon börjar skolan klockan 10. Skit skönt med sovmorgon. Efter skolan ska jag, Amanda och Sandra åka till sats och träna. Det ska bli jätte kul. Amanda e typ skit stolt över sin nya sats väska och vattenflaska. Hon är jätte glad över att hon måste ta med dom till skolan så hon kan visa alla att hon går på sats:P, haha. Såååå sööööt Amanda <3. Efter sats var det ju egentligen tänkt att jag, Hanna, Jessica och Amanda skulle gå på bio, "I taket lyser stjärnorna", men eftersom Hanna e sjuk så får vi ta det någon annan gång "/.

Istället för bio ska jag och Jessica ha filmkväll. Amanda kanske ska vara med också. Det ska bli skit mysigt :D. Vi ska se två filmer som Timmy laddade ner till mig, tack Timmy :D. De heter: "The Eye" och "Amusement". Båda är skräckfilmer, vilket jag och Jessica älskar :). Sen ska nog Jessica sova över hos mig, så vi kommer nog vara med varandra på lördag också...

Hejdå, puss &kram


Träning

Hejsan!
Kom precis hem från sats. Var där med Amanda. Hon är skit glad för hon köpte gymkort idag så nu kommer vi typ träna hela tiden. Det gick jättebra att träna idag :) körde någon maskin som jag inte vet vad den heter, sen görde vi mage och sprang.

 På fredag var det bestämt att jag, Jessica, Hanna och Amanda skulle gå på bio och se " I taket lyser stjärnorna " men Hanna har ju blivit sjuk och om hon inte blir bättre ska vi inte gå :(. Men men vi kan ju gå någon annan gång :D. Förra fredagen va vi på Chris Brown konserten på hovet. De va skit kul. Jag älskar verkligen konserter. Man får värsta sköna kännslan och typ vad man än går på blir bra, mycket bättre än om man bara lyssnar på radio eller nått...

Nu måste jag titta igenom min labbrapport ifrån No:n som ska va inne i morgon. Jag har verkligen problem med den. Jag hatar labbrapporter, vet inte hur jag ska skriva slutsatsen :S. Men hela kapitlet som vi håller på med just nu e skit svårt. Typ periodiska systemet eller nått, jag fattar inte ett skit.

puss & kram


...

Har precis haft ett jävligt långt samtal med min mamma. Det handlade om brasilien... haha nej, jag och Jessica har inte gett upp förhoppningarna. Samtalet gick bättre än vad jag hade trott. Det blev i alla fall inte egtt rakt NEJ, utan ett lite mer tveksamt svar. Fast de e ju skit jobbigt det med för det känns som om mamma aldrig kommer ta tag i det:(. Men men Jessica och jag ska göra vårt bästa med att försöka övertala dom.

Ikväll ska jag plugga lite, sen ska jag och Amanda åka och träna. Mamma kanske också ska med, fast jag vet inte för hon e typ skit förkyld. Hehe måste va extra snäll mot henne nu, då e de ju större chans att min och jessicas dröm slår in :P. Asso vi e typ besatta :O...
Aja i alla fall, om mamma ska med till gymet blir det nog pump eller något sådant, men om det bara blir jag och Amanda ska vi nog bara gymma.

Skriver senare. Puss


Trög kväll...

Hello!
Tänkte skriva lite medan jag väntar på att Jessica ska logga in på msn...
hon har nämligen precis pratat med sin mamma om brasilien :P, haha vill veta hur det gick... hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det gick bra (vilket det sägert inte gjorde).
Kvällen har varit skit tråkig. Pluggat typ från klockan fyra till sex, sen klockan nio började andra avenyn, något som jag väntat på hela veckan. Jag blev skit besviken... det var skitdåligt den här veckan :(. hoppas de blir bättre nästa tisdag.

Kom precis på att ví har svenska läxa tills i morgon, vilket jag helt hade glömt bort. Jag får sätta mig med det nu och försöka få in det i mitt huvud:P. Sen ska jag sova :).

god natt och puss<3

Drömmer...

Hejsan.
Har just kommit hem ifrån skolan, verkligen en trög dag.
Inget speciellt hände, förutom att jag blev klar med min bebiströja som jag sydde på slöjden. Blev riktigt söt faktiskt :)
Hanna e sjuk idag :'(, krya på dig Hanna <3
Annars har jag och Jessca spenderat ca 99% av dagen på att fundera över hur kul de skulle va om vi åkte till brasilien med min kusin till min farbror (som bor där), men men vi vet ju att vi bara drömmer :P...
puss &kram


Fixade nyss blogg :)

Hejsan!
Tänkte att de va dags att skaffa blogg. Har inte riktigt fattat hur det funkar med jag gör så gott jag kan ;) hehe...
Aja, vakna skit tidigt i morse så jag tänkte lägga mig tidigt ikväll :).
Sov gott, puss & kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0