Till staden!

Ikväll ska jag till café 60 med pess. Det ska bli myspys. Vi kommer väl antagligen sitta och snacka i år som vanligt :D! Nu måste jag göra mig i ordning...

Pusspuss<33


<3

HANNA! BLI FRISK NU, JAG SAKNAR DIG<33333333333333





Nytt försök

Det blev fel när jag laddade upp månadens vidoklipp så jag gör det igen :)!

Pöss<3


Hemma från Olivish!

Jag har just kommit hem från Olivish. Vi hade det skitmys på restaurangen igår och hos olivia också. När vi kom hem till henne satte vi på "The Notebook" fast olivia somnade efter typ 20 minuter så jag satt och tittade lite själv. Tillslut somnade jag också så när vi vaknade igen gick vi och la oss.

Nu har jag inte så mycket att skriva så jag får väl sluta här...

pusspuss<3

MIN BEBIS ÄR MJ FAN PRECIS SOM JAG <3



<333333

Månadens vidoklipp

Vi tänker visa våra talanger via videoklipp.



Var inte ledsna, det kommer en uppföljare;)
<3

24-10-2009

Hallloooo!

Jag har just varit ute en sväng med Ellen och nu gör jag inget speciellt. Ikväll ska jag, Ida, Olivia och Isabelle gå på restaurang. Det blir nog jättemys. Elin kunde tyvärr inte följa med, så hon får hänka nästa gång :)!
Idag ska jag sova hos Olivia Newton John också. Det ska bli kulkul.

Nu ska jag fortsätta dunka musik på spotify...

pusspuss<3 

resultatet


Klippt mig :D

Jag har just klippt mig. Det blev lite på längden och lugg. Ganska nöjd faktiskt :D. Jag lägger upp en bild lite senare på resultatet. JUst nu håller jessica på att tona mitt hår mörkare så idag blir det en riktig makeover. Oliva har också klippt sig idag. Hon klippte kortare. Jag är skitnyfiken på hur hon kommer se ut :D...

pusspuss<3



Får skylla på att det inte går att bli bra på bild när man tonar håret!


IDAG HAR VI FIRAT IDA!





Som ni ser så har vi firat Divis idag. Det var mysmys. Förutom tårtan fick hon också en chipspåse ett armband av elin och en teckning av mig :D. GRATTIS!<3


GRATTIS IDA :D<333


:S

Okej bloggen dampar eller vad?
det blev fan tre inlägg, pallar inte fixa det...<333

DAGENS CITAT!

Vi gjorde skulpturer idag i skolan...

Emmelie: Vad gör du för något Elin?

Elin: Jag vet inte, skulle villja göra ungerfär som en hand men som ändå blir ett träd...

Emmelie: Du menar en trand?

Hahahaha, fan vad vi garva elin:D<3333


DAGENS CITAT!

Vi gjorde skulpturer idag i skolan...

Emmelie: Vad gör du för något Elin?

Elin: Jag vet inte, skulle villja göra ungerfär som en hand men som ändå blir ett träd...

Emmelie: Du menar en trand?

Hahahaha, fan vad vi garva elin:D<3333


DAGENS CITAT!

Vi gjorde skulpturer idag i skolan...

Emmelie: Vad gör du för något Elin?

Elin: Jag vet inte, skulle villja göra ungerfär som en hand men som ändå blir ett träd...

Emmelie: Du menar en trand?

Hahahaha, fan vad vi garva elin:D<3333


cooooolt

HANNAH MONTANA har fixat värsta frillan... KOLLA!!!!


BLÄÄ BILDER PÅ MIG MEN HANNISH E GRYYYYM!<33


hejdå

NI DRAR JAG TILL ROOOBIN!

Pusshej<3

Isparksfest

Insparksfestenigår var jävligt kul :D




Pluggat klart

TJOOOWIIEE!

Nu har jag pluggat klart. Eller nästan i alla fall måste bara lära mig det jag ska säga på redovisningarna i morgon lite bättre. Det borde gå ganska snabbt. Jag funderade just på vad jags ska göra nu. Jag kom fram till att jag antingen skulle sätta mig och rita lite eftersom jag vill få upp nya teckningar på hemsidan eller så skulle jag bada. Det blev bad tillslut eftersom jag ritade igår. En bild på mig och Elin, som hon sedan fick idag i skolan :D hon blev superglad! Hon ska försöka skana in den och skicka den till mig för jag glömde göra det så jag kan inte lägga upp den på hemsidan än. Jag gör det om några dagar antagligen.

Hanna har lagt upp den fulaste bilden på mig som ni kanske såg... (det var hon som skrev det föresten fegisen själv vågar bara inte erkänna det...) Haha där kom min hemdishhhh Hannish!!<3 love ya!

Nu ska jag ta med mig musiken in till badrummet och sedan chilla i badet.

Puss sålänge suckers!<33


Hej jag är övertrött!



Hahahahahah!

c",)

hello! det är inte Emmelie här....


Hihihi döda min inte för den här bilden Emmelie, du är så söööt! :D

pusss

Thursday doesn't even start

shooo brudar och grabbs

Soldagen i dag var ganska kort. Vi slutade innan lunchen, men vi stannade och år pankakor i skolan tillsammans med några ifrån Hannas klass. Efter skolan åkte jag, Ida och Olivia in till stan och shoppade lite, det var kul men kallt! På vägen hem så jag Tzatsiki på tåget! haha. Han är mycket kortare än vad man tror, men han såg lika bra ut som han gör i alla filmer han har varit med i. Sen hämtade mamma mig på stationen och nu ska jag hem och plugga inför två redovisningar som jag har i morgon. Möööh säger jag bara!

ciao bella!



Onsdag

SHAAASHAAA!

Idag började jag skolan klockan ett men jag gick ändå upp ganska tidigt för isabelle skulle komma hem till mig och baka tårta. Elin fyller år idag, GRATTIS ELIN!<3 så vi gav den till henne efter matten. Den blev jättefin och supergod :D! Jag lägger upp en bild på den senare...

Idag har jag ritat och snart ska jag sätta mig med svenskaläxan. Måste titta på det nya avsnittet av "Andra avenyn" också för jag orkade inte göra det igår.

Dansen igår var skitrolig. Fast det som var roligast var vägen dit. Haha guuud det var längesen jag skrattade så mycket. Jag orkar inte berätta varför så ni får vara nyfikna.

Byebye<3


HÄR FÅR DU OLIVIA:D<3


MJ<333

Fan vad jag älskar Michael jacksons nya låååååt<33

I love you<3


...

Hello!

Igår satt jag och Amandiiita och snackade i telefon halva natten. Hon hjälpte mig med hur jag ska göra om mitt rum eftersom jag velar fram och tillbaka hela tiden. NU tror jag att jag har bestämt mig :D. Jag längtar skitmycket. Fast jag vill helst av allt ha en walking closet men det får inte plats så där rök den drömmen... Jag ska ha en skitstor när jag flyttar hemmifrån istället!

Måste städa mitt rum men hinner inte idag. Idag är det plugga matte som gäller. Matteprov på tisdag ju och det kommer gå skiiiiiit!

pusshej<3


10-10-2009

Men tjaaaaa!

Stan var mysigt. Fast jag hade inte riktigt lika tur med shoppandet idag som jag hade igår... Verkligen inte! Vi gick runt i flera timmar för att hitta något grönt som vi ska ha på oss på insparksfesten. Tror ni vi hittade något? Nej, absolut ingetning. Det finns ju inget grönt över huvudtaget nu för tiden! Det slutade med att vi köpte ett par gröna strumpbyxor. Men vi glömde såklart att titta vilken storlek vi tog så de kommer säkert vara för korta. Vå får klippa av fötterna och använda dem som thigts istället. Det funkar ju det med...

pöss<3


Stan

Tjoolulu!

Jag vaknade för typ två timmar sedan. Jag har duchat och nu ska jag göra mig i ordning. Ska snart till stan med Hanna och Niina. Det ska bli myspys. Jag var ju i stan igår också med bäääätsish Amanda. Vi köpte våra danskläder och vi hade faktiskt riktigt tur med shoppingen också. Jävligt ovanligt så vi var på jättebra humör. När vi hade köpt allt vi skulle kom bäääästish Hanna och vi gick till tacobar och åt middag. Vi satt där i typ två timmar och det var jätte mysigt. Det var länge sen det bara var vi så vi hade jättemycket att prata om.
När vi skulle hem och var påväg mot tåget så kom jag på att jag hade glömt min påse på tacobar så vi fick springa tillbaka och hämta den. Eftersom vi hade så tur med shoppingen igår så fanns den ju självklart kvar :).

Nu måste jag sminka mig. Seee ya!
puss<3

Länge sen!

Shaaaaaa!

Jag har fått för många klagomål om att jag skriver för sällan så nu hoppas jag att alla blir nöjda och glada när jag säger att jag ska försöka skriva minst nån gång varje dag :) !

Idag har vi haft en onödig dag i skolan. Hela dagen gick ut på att prata om databeronde vilket jag inte är och förmodligen alrdig kommer bli så det var inte så intressant. Visste redan det mesta.
Vi fick i alla fall sluta klockan ett så det var inte så farligt.

Just nu sitter jag och pumpar musik på högsta volym. Ska snart börja plugga. Vi har matteprov på tisdag och det kommer INTE gå särskillt bra. Jag fattar ingenting! Hjälp mig...
I morgon ska jag till stan med Amadiiita. Vi ska köpa kläder till dansen så vi e skittaggade!!!!!!!! Det ska bli superkul för vi träffas ju inte så ofta längre eftersom vi inte går i samma klass och inte har rast samtidigt. Vi kan typ bara prata ordentligt på tisdagar när vi åker till dansen. Då har amanda samlat på sig så mycket att hon pratar från att vi träffas till att vi säger hejdå. Hahaha söötis<3.
Dansen är försten skitkul. Det blir bara roligare och roligare för varje gång :D!

seeee ya<3

RSS 2.0