I skolan

Jag sitter i skolan i datorsalen. Vi har engelska. Vår första lektion eftersom vi hade sovmorgon till tio idag :D. Amanda och jag sittar och gör övningar i engelska men det går inte så bra. Pogrammen som vi är inne på går det inte att fatta så mycket av :P.

Ikväll ska vi ju till Donia på middag. Vi har ju alltid ett tema och ikväll är det fjortistema. Det ska bli skit pinigt att åka buss utklädd till världens fjortis. Fyfan! När temat var 80-tal kunde ju folk se att vi drev men jag tvekar på att de kommer tro det idag :S. Jag hoppas verkigen det!!!!!

Nu ska jag fortsätta med engelskan.
Pusspuss<33


Nationella prov

Hejhopp :D!

Som jag skrev tidigare i veckan så hade vi nationella prov idag. Det var i matte och det gick helt okej. Del B1 gick sådär. Jag hade totalt hjärnsläpp och jag hade verkligen stora problem att lösa vissa tal även om B1:an typ är den lättaste. B2 gick mycket bättre tror jag.

Idag har det iinte hänt så mycket förutom skolan. Jag sitter just nu och försöker plugga lite men det går som vanligt inge bra. Jag tittar runt lite på balklänningar istället för jag börjar få lite panik efter som jag inte har köpt någon än :S.

På fredag ska vi hem till Donia på middag. Det ska bli skitmysigt. På löradag ska jag, Amanda, Hanna, Jessica, Gurra och Rasmus på bio. Vi ska självklart se en skräckfilm. Det ska verkligen bli skitkul!

Pusshej<33

Tisdag

Tjo bloggen!

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan. När vi slutade gick jag hem och gick ut med Ellen. Klockan fyra började Topmodel så jag tittade på det men jag råkade somna innan det slutade och sov till klockan sju. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. Jag kan verkligen somna närsomhelst och varsomhelst ;O. Måste fösöka bli lite piggare!

När jag vaknade var det ingen hemma. Mamma och pappa hade tydligen väckt mig och sagt att dom åkte till verkstan med bilen men det kommer jag ju självklar inte ihåg:P. Jag hade typ svarat och allt, men jag snackade väl antagligen i sömnen haha. Jag pluggade lite matte (eftersom vi har nationella på torsdag) sen klockan nio tittade jag på andra avenyn. Inget bra avsnitt igen måste jag säga. Skittråkigt!

Nu har jag duchat och om tjugo minuter börjar Lost som jag ska titta på i min säng. Sen ska jag sova igen:P

Puss och godnatt<33

IKEA

Jippi jag är jätteglad. Nu funkar det att lägga upp nya inlägg :D. Nu blir det mycket roligare att skriva också!

Idag har jag varit i skolan. På hemkunskapen sa våran lärare att vi fick åka till Ikea om vi ville och det gjorde jag och Jessica. Vi var där hela eftermiddagen och tittade på möbler. Jag älskar det verkligen! Finns det något roligare? När vi hade varit där ett tag kom Rasmus och då fikade vi och sen gick vi till outlet. Där satte vi oss och pratade och efter ett par timmar var Rasmus tvungen att gå hem för han hade träning. Då gick jag och Jessica till skopunkten och tittade runt lite. Sen kom pappa och hämtade oss.

Nu är jag hemma och försöker komma en bit på vägen med mitt hk arbete. Det går inte så bra, jag känner mig inte så koncentrerad-.-. Längtar mest tills ikväll när Ballar av stål börjar. De ju sjukt roligt, love it XD!

Jag laddar upp lite bilder från kvällen med tjejorna när det var 80-tals tema. Nu funkar ju mitt konto så nu ska jag passa på att försöka lägga upp lite bilder på bloggen!





Kanske lägger upp fler bilder sen när Hanna har skickat sina;).

Pöss<33

Igår och idag

Gårdagen var perfekt. Vi hade ju volleyboll turnering och mitt lag vann alla matcher förutom en. Det var lite synd men vi vann i alla fall B-slutspelet. Efter turneringen skulle vi egentligen fått vänta i tre timmar för att gå på en lektion och sedan sluta. Alla bestämde sig för att gå hem i stället för vi hade ändå ingen lärare bara vikarie, och det gjorde vi. Jag undrar vad vikarien sa :P. Jag gick hem till mig och duchade och klädde på mig. Sen gick jag till hanna för hon, jag och Jessica skulle göra oss i ordning tillsammans. Vi skulle nämligen hem till Sandra senare. Där skulle alla tjejor träffas och temat var 80-tal :D. Det var verkligen skitkul att klä ut sig så, med mycket färger och toperat hår. Haha, jag, Hanna och jessica skulle hyra film påvägen till sandra i Jokobsberg och alla glodde på oss. Haha, hoppas inte dom trodde att vi brukade se ut så bara:P. I alla fall, hos sandra var det skitmysigt. Vi såg på "Låt den rätte komma in". Den var verkligen skitdålig. Jag fattar inte hur den har kunnat fått så bra betyga av alla kritiker ;O. Snart ska jag åka och handla mat med pappa och sen lite senare ska Hanna höra av sig och hon, jag och Jessica ska kanske hitta på något. Det ska bli ruligt! Jag lägger nog upp lite bilder från igår senare. Jag måste få några fina från Hanna och Jessica för som vanligt så fanns det bara fuuuula bilder i min dator :(. Det är fortfarande något fel när jag ska lägga upp nya inlägg... Hoppas, hoppas, hoppas det blir bättre snart!!! Puuuuuusss<33

Något fel!

Okej nu är det verkligen något fel. I inlägget nedanför det här hade jag delat in texten i stycken och allt men när jag publicerde det blev allt ihoptryckt. Vad fan händer ;O???? HJÄLP MIG! <33

Kväll igen

Tjo igen! Jag fick lite gjort idag på biblioteket men inte så mycket som jag hade hoppats på. När jag kom hem åt jag middag. Idag bjöds det på spagetti och köttfärsås. Min favorit;)! Det var mumsigt. NU har jag inte gjort så mycket. Jag har mest ritat och lyssnat på musik. Ikväll ska jag gå och lägga mig ganska tidigt för jag har varit lite av en zombie de senaste dagarna. Inte bra, inte bra. I morse snubblade jag i trappan och tappade en massa saker. Jag betedde mig typ som om jag va full. Haha det var lite kul, och allt detta för att jag inte har sovit ordentligt. Det måste jag verkligen få stop på. I morgon börjar jag 8.10 när jag egentligen skulle börjat 10.00. Jag blir skitsur. Bara för att vi ska ha volleyboll turnering hela förmiddagen. Sen på eftermiddagen är gympan inställd så då har vi bara engelska kvar. Skit onödigt tycker jag. Det skulle vara skitskönt om de kunde ställa in den och vi fick sluta innan lunch. Aja sånt är väl livet antar jag. Jag har Jessica i mitt lag så det ska bli rätt kul:). Kvällarna är så konstiga nu för tiden. Dagarna går skitlångsamt och sen när man kommer hem tänker man att man har hur mycket tid som helst på sig att hinna med en massa saker, men helt plöysligt är det dags att gå och sova. Jag tycker det är rätt jobbigt. Känns som om man inte hinner med allt man vill liksom. Någon mer än jag som har problem när ni ska skriva inlägg? Alla ikoner där man kan lägga upp bilder och videoklipp och sånt är borta. Har dom bara ändrat systemet eller är det min dator som är fucked? Pussss på er alla<3

Biblioteket,

Förlåt mej för att jag har varit så dålig på att skriva. Jag hade ju just börjat komma igång ingen och sen kom min kusin och allt hem till mig så då fick jag en massa annatför mig och han inte skriva, men nu ska jag verkligen börja igen! Just nu sitter jag och Amanda i järfällabibliotek och pluggar. Eller ska plugg rättare sagt. Just nu sitter jag ju och skriver blogg istället. Inte bra men roligt. Nu ska jag börja plugga. Ska försöka bli klar med hemkunskapen för jag ligger VERKLIGEN efter! Pusspuss<3

Jättefin låt!

Jag har inte haft någon tid att skriva idag, vilket jag egentligen inte har nu heller men jag var bara tvungen att lägga upp en låt som jag av någon konstig anledning har fått på hjärnan och gått och nynnat på hela dan.
Måste bara säga att jag tycker den är grymt bra och texten är verkligen skitfin!

Tråk

Ikväll gör jag inget speciellt. Bloggar lite bara. Jag ligger i sängen med datorn i knät och tittar runt lite på internet. Jag hittade bilder på mina nya skor. Jag gillar de bruna mest med de svarta är skitsköna att gå i. Jag är jätteglad att jag har köpt dom:D. Jag är fortfarande rett sur över att jag inte hittade någon tröja över huvudtaget i dag med man har ju sånna dagar ibland. Min dag blev räddad när jag gick in på skolia och såg att jag fick ett Mvg på fysikprovet. Över mina förväntningar måste jag säga.

I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Jag och Hanna skulle kanske höras så vi får se vad det blir av det.

Puss<33

Det funkade inte att lägga upp bilderna, måste vara nått fel. Jag testar i morgon igen!

Träning och Jakobsberg

Nu är jag hemma. Träningen gick bra. Jag kännde mig skitseg för att träna men när vi väl va där var det helt okej, och det är ju skönt nu efteråt. När vi hade tränat klart och skulle byta om upptäckte Amanda att hennes byxor var blöta i rumpan så hon fick låna sats fön och föna dom:P, haha.

Jag hittade inget jag gillade i Jakan, vilket gjorde mig skitsur. Jag hade verkligen hoppats på att hitta någon fin tröja eller nått men självklart så gjorde jag inte det. Istället för att hitta en tröja köpte jag ett par skor som jag hade tittat på igår. Dom är verkligen skitsnygga och jättesköna. Jag är glad att jag i alla fall hittade något och inte gick hem tomhänt! Jag kanske lägger upp bilder på dom lite senare idag.

Ciao<33

Amanda fönar jeansen:


Dags att åka

Amanda smsade mig nyss och sa att hon var klar så det blev ingen solning. Vi tar bussen som går 14.01 och innan det måste jag städa i köket, så nu måste jag kila.

Skriver mer när jag kommer hem.
Puss<3

Väntar

Amanda och jag ska åka och träna senare för hon skulle typ med sin mamma till plantagen eller nått sånt. Jag har just lagat mat till min kära syster och nu gör jag absolut ingenting.
Det ser ut som om det har blivit lite varmare så jag kanske ska ut på altanen och sola lite och lyssna på musik medan jag väntar på ett sms från Amandita.

Puss och Kram<33

Ny design!

Jag har gjort om bloggen lite som ni kanske ser. Jag är inte helt nöjd, ska fixa lite till men det här får räcka för stunden. Man blir ju så jävla trött i huvudet av att sitta och glo på alla koder.

Jag har precis kommit hem från en lång promenad med Ellen, mormor, Masse och Flamma. Jag tycker det känndes ganska kallt och jag frös. Det blåser ju rätt mycket. Vi får hoppas på lite mindre blås senare idag!
Snart ska jag och Amanda dra till sats och träna lite. Sen ska vi gå en sväng i jakobsbergs centrum.

Skriver mer när jag kommer hem.
Ha en superbra dag<33


Mysig kväll

Nu är jag hemma. Kvällen hos Hanna blev inte så lång, men den var mysig. Jag hann i stort sett bara se aa avsnittet och sedan åkte jag vidare till Danderyds sjukhus med pappa för att hämta upp mamma. Mamma jobbade över i ungefär en timme så jag och pappa satt i bilen skitlänge och väntade. Det hade jag inget emot. Jag älskar att åka bil. Vet inte varför, haha. Jag tycker om att bara sitta där och lyssna på musik, haha omg vad nördigt det där lät! I alla fall jag och pappa åkte förbi en mack och köpte varsin kaffelatte som vi drack upp medan vi väntade på mamma.

Den här veckans avsnitt från Andra avenyn var inte alls bra tycker jag. Det verkar inte som om någon av oss tyckte det. Jag hoppas verkligen att nästa avsnitt blir bättre!

I morgon ska jag och Amanda åka och träna tror jag. Det var länge sen nu. Vi ska åka runt tolv och sen ska vi nog gå en sväng i jakobsberg. Jag har verkligen lust att hitta lite nya fina kläder, fast jag brukar inte hitta något fint i jakan men kanske den här gången, vi får se...

Snart ska jag sova, godnatt, puss<33

aa kvällen:



Tisdag

Idag har jag varit i Täby centrum och ätit lunch på ett skitmysigt ställe som hette "systrarna på stan". Dom hade verkligen skitgod mat och stället var jätte fräscht och fint. Tro det eller ej men när vi skulle betala för maten vände jag mig om och där sitter Carlotte Perelli. Jag blev som vanligt superglad som jag alltid blir när jag ser en kändis (jag vet, TÖNT!) och slängde iväg ett sms till Hanna, Jessica och Amanda för att skryta lite, haha.

I Täby centrum köpte jag ett par skor (som jag egentligen inte behövde) men mormor betalade halva så det är lugnt :). Jag köpte också lite strumpor och lite annat smått.

Om en timme ska jag till Hanna. Där ska vi tjejer titta på Andra avenyn. Vi e verkligen aa nördar, men men det kommer bli en mysig och rolig kväll i alla fall.
Nu ska jag äta middag.

Ha en bra tisdagskväll, puss<33

Kväll

Hej bloggen!

Ikväll har det inte hänt något speciellt. Mest myst med familjen framför Tv:n och tittat på ballar av stål. Är det något jag älskar så är det de. Verkligen min humor!

Just för tillfället har jag ingen aning om vad som händer i morgon, det får vi se då... Jag vet bara att jag ska ha aa kväll (andra avenyn) med tjejorna. Det ska bli mysigt. Skriver mer i morgon när jag vaknar förmodligen.

Puss, sov gott<33

Hemma!

Sådär, nu är jag hemma. Stan idag var jättemysig. Amanda och jag gick till varenda skoaffär för att leta efter ett par converse i amandas storlek. När vi nästan hade gett upp hittade hon precis de hon ville ha, så nu är hennes dag räddad. Grattis Amanda. Själv hittade jag ingenting som jag letade efter. Hade tänkt att köpa lite kläder men jag hittade inga så det fick bli en väska istället.
Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, men vi får se hur det blir.

Jag var i stan i lördags med Hanna också. Det var verkligen skitmysigt. Vi åkte först till grönan för att äta lunch på något fint ställe. Vi hittade ju självklart inget som passade oss utan det fick bli lunch från en kiosk istället :P. När vi hade ätit åkte vi till rosendahls trägård för att ficka på ett mysigt fik. Där var kön skitlång så vi åkte till Åhlens istället och fikade där på taket. Sedan gick vi i några affärer. Hanna och jag hittade varsina skor och sen åkte vi hem.
På kvällen åkte Hanna, jag och Jessica till jakobsberg för att vara med Jakob, Niina, Maral, Alex, Elias, Benjamin, Rasmus och Gustav. Sen åkte vi hem och jag sov över hos Hanna.

Puss och kram<33


090406

Hejsan! Jag har inte haft tillgång till datorn så mycket så jag har inte hunnit skriva. Nu ska jag till stan med Amanda. Jag skriver sen och berättar vad som hände...

Ha en bra dag!
puss<33


Fredag och påsklov

Hej bloggen!

Äntligen är det påsklov, fyfan vad skönt säger jag bara. Det bästa är att det känns som om man ska till skolan i morgon men att man i verkligheten inte ska dit på mer än en vecka :D!
Nu är det riktig vår måste jag säga. Idag har jag sett en fluga, en geting och en citronfjäril, och nu när jag tittar ut ser jag att det fortfarande är ljust ute fastän klockan är 8. Äääh vafan som om ni tycker det är interessant att veta vilka småkryp jag har sett, haha:P.

I alla fall, ikväll ska jag inte ha något speciellt för mig. Bara mysa framför Tvn med familjen antar jag. Ikväll börjar talang istället för Let's dance. Inte för att jag följer något av dem särsillt bra. Brukar ha lite annat för mig på fredagskvällar, men inte ikväll.

Amandas kusin är hos henne med sin valp så jag tog med Ellen dit idag så de skulle få hälsa. Amanda, jag och hundarna gick en långpromenad ner till ängen. Det var skitmysigt. Man vill ju vara ute så mycket som möjligt nu när det är såhär varmt och skönt. Någon som vet hur många grader det va idag ;O? Jag har ingen aning men jag hade linne och en skinjacka och jag tyckte det va skitvarmt. Ville typ bara ha en kofta med jag kunde inte ta av mig jackan eftersom jag bara hade linne under:P. Så varmt är det ju inte!

Nu när våren är här börjar man ju längta till sommaren. Man har så mycket mer att göra då. Tänk att kunna gå till stranden och lägga sig och sola och bada. Jag älskar det verkligen. Man blir så mycket gladare på sommaren också när det är ljust och allt, istället för på vintern när allt är mörkt och kallt.

Nu ska jag gå, byebye<33

Bilder från promenaden:







Sommar!

Åhh, jag vill verkligen att det ska bli sommar. Längtar skitmycket. Det är så härligt nu när det börkar bli vår och värmen kommer fram igen. Hittade lite fina saker till somaren. En bikini, ett linne och en skitsöt strandklänning. I want!


Allt från Bubbleroom!
Puss<3

Börjar igen!

Idag har jag gjort det sista provet före posklovet. Det känndes rätt bra faktiskt, och det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara. Nu är jag skit glad! Det är ju bara en dag kvar och sen är det påsk. Känner verkligen att jag behöver lite ledighet. För nästa vecka har jag inget planerat men jag antar att det dyker upp något. Jag kommer i alla fall börja blogga igen nu när jag har tid. Jag har faktiskt saknat det lite.

Jag kom på att jag kanske ska passa på att försöka hitta en balklänning under lovet. Eftersom jag slutar nian till sommaren så kommer vi ha en bal. Den är den tjugonde maj eller nått sånt och jag har varken hittat klänning eller skor. Jag ser verkligen fram emot att köpa det. Det ska bli jättekul. När man var liten såg man verkligen fram emot balen jätte mycket. Det var värkligen en stor grej, precis som att börja högstadiet. Nu känns det inte som något jätte speciellt men visst det ska bli skitkul.

Just nu gör jag inget speciellt. Efter skolan gick jag hem. Jag gick ut med hundarna och sen såg jag ett avsnitt från topmodel som jag har sett ungefär sjutusen gånger. Jag älskar det verkligen. När topmodel var slut tittade jag på ett avsnitt från sex and the sity och nu sitter jag bara och tittar runt lite på datorn.
Ikväll kanske jag ska träna, får se :).

See Ya, puss<33


RSS 2.0