Tillbaka

Fick lite lust att blogga igen.
Jag är just nu hemma hos Amandita och hon fick just panik för att hon kom på att vi skulle släcka alla lampor. Haha, så hon skrek just "NU MÅSTE VI SLÄCKA ALLA LAMPOR!!" och nu springer hon runt och gör det.
Idag har jag städat mitt rum (verkligen på tiden) det tog jäkligt lång tid men nu ser det bra ut :). När jag var klar med städningen åkte jag till Amanda och sedan drog vi vidare till jakobsberg för att hyra film.  Vi hyrde en skräckfilm som hette "the strangers". Jag köpte två nagelack och amanda köpte ett. Jag köpte en mineralfoundation också från Loreal, den ska tydligen vara skitbra.

Nu är alla lampor släckta så nu sitter vi här i mörkret med våra laptopar och snackar. Snart ska vi se på filmen vi hyrde och kanske gå en promenad. Jag ska sova här också :D

puss<33



Blogg paus...

Okej som ni kanske har märkt så har jag tagit en blogg paus. Kommer troligen börja skriva igen vecka 15 när jag har lite mer tid och lust.

Puss och kram <33

Bounce!

Nu sja jag skriva lite och lägga upp lite bilder om Bounce!
Det var verkligen grymt kul igår. Vi åkte runt sex och sen började showen klockan åtta. Den handlade om att övervinna sin rädsla så det var spindlar blod och hundar och en massa annat med. Dom dansar ju så jävla grymt. Jag vill också. I alla fall mot slutet kom det ner en massa skum från ett rör i taket. Vi gick dit och dansade och tillslut hade vi typ diskmedel över hela kroppen. Det som var roligt var att när showen ver slut så kom alla från bounce och dansede med alla. Så man fick vara med själv också och inte bara stå och titta som på en konsert.
Jag, Hanna och Jessica var typ galna och vi hade skit kul! Jag vill dit igen. Jag säger bara att om ni inte har varit där så måste ni verkligen fixa biljetter!

Puss<33

Här kommer lite bilder:

















Kort inlägg!

Hinner inte skriva nu ikväll. Gör det i morgon i stället. Jag har skitmycket att skriva om Bounce. Det var varkligen grymt kul :D! Kommer bilder ifrån det i morgon också.

Puss sov gott<33

Ovanlig fredag

Den här dagen har varit rätt konstig :P. Början av den var skitjobbig. Klockan ringde vid 06:30, fast jag gick inte upp förrän klockan 07:10. Vid tio i 8 gick jag till skolan. Klockan 8 började första lektionen. Nationella prov. Det började med läsförståelse och sen hade vi rast och efter dett gick vi direkt in på hörförståelsen. Proven gick helt okej bra men de var svårare än test proven som vi hade gjort tidigare på engelska lektionen. Efter proven hade vi matte. Där fick vi göra ett till nationellt prov, men det var bara en förberedelse till nationella i matte.

Vid tolv fick vi sluta och då gick jag och jessica hem till mig. Senare kom Hanna och Amanda också. Vi lagade lunch, pastasallad :). Efter maten var Amanda tvungen att gå hem. Jag Hanna och Jessica gick en promenad och köpte krokodiltårar:P. Sen satte vi på en film. Sweeney Todd hette den. Den var ganska konstig. Handlingen var rätt bra bara det att de sjöng hela tiden. Det blev skitjobbigt tillslut!

Med andra ord så har dagen verkligen inte varit som en vanlig fredag.
Nu har Hanna och Jessica åkt hem och jag ska äta middag. Efter det kommer vi nog ses igen.

I morgon ska jag på bounce vid 8. Det ska bli skitkul! Jag längtar verkligen. Jag har hört att det ska vara jätte bra. Man ska tydligen inte ha på sig kläder som man är rädd om för dom kommer typ stänka blod och en massa grejer på showen. Den handlar ju om att man ska övervinna sin rädsla.

Nu ska jag gå.
Pusshej<33




Hemma från träningen

Jag har just tagit en kall duch efter träningen. Det va skitskönt. Träningen gick bra och var skitjobbigt, men så ska det ju vara ;). Just nu gör jag inte så mycket. Kollar runt lite på youtube bara och  kan inte sluta tänka på nationella provet som vi ska ha i morgon. Hör och läsförståelse. Jag fattar inte varför jag alltid måste vara så jävla nervös. Varför kan jag inte bara ta allt som det kommer?...för stunden liksom. Jag antar att det är sån jag är bara och det får jag acceptera:P.

Nu ska jag nog gå och läsa lite och sen ska jag sova. Måste somna tidigt så man är väl förberädd i morgon.
Just det! Vi börjar klockan åtta i morgon bitti ;O. Egentligen skulle vi börjat klockan tio som vanligt men på grund av nationella proven måste vi börja klockan åtta -.-. Som tur är så har våran engelska lärare fixat komp till oss så vi får sluta vid lunch istället :D. Skitchill XD!!!

Sov gott! puss på er<3

Plugg och träning

Har precis kommit hem från en helt okej torsdagsskoldag. Provet som vi hade idag gick helt okej :). Jag är rätt nöjd med det faktiskt.
Ikväll ska jag träna med Sandra och Amanda. Först skulle jag och Amanda gå på box, men nu har Amanda fått förhinder...fast egentligen ska hon bada och titta på film;P. I alla fall, jag, Sandra och Amanda ska gå på spinning vid sju och sen vid åtta ska jag och Sandra på box. Det ska bli skitkul. Jag älskar det!

I morgon är det nationella prov i engelska. Jag hoppas det går bra. Vi fick reda på resultatet från svenskan och jag är skit nöjd:). Det känndes som om det gick skitdåligt på läsförståelsen men det gick tydligen bra :).

PussPuss<3

Hemmarbetsdag

Idag har jag haft hemarbetsdag, så jag har varit hemma hela dagen. Skönt att vara ledig, fats jag har typ pluggat hela dagen för vi har biologiprov i morgon. Jag kan inte allt jätte bra, men ganska i alla fall...

Vid två idag gick jag en promenad till ica med Amanda för hon skulle köpa godis:P. Medan hon var inne på ica stod jag utanför och vänta med alla hundarna. Så jävla jobbig!!! Alla drar åt alla olika håll och man vet typ inte vart men ska ta vägen. Tappar man någon så sticker dom så det gäller att hålla i kopplet!
Promenaden tog typ en och en halv timme för hundarna ska stanna var tionde meter. I slutet var jag och amanda så sura att vi typ gick och tjafsade med hundarna och sa typ "nej nu får du skynda på"... haha som om dom fatta lixom.
Aja när jag kom hem från promenaden pluggade jag som fan och nu...ÄNTLIGEN... är jag klar! :D

Nu ska jag ducha...
Pusshej<33

Sjukt bra låt!

Jag har försökt plugga hela kvällen men jag har inte kunnat konsentrerat mig. Jag har nämligen blivit kär i den här låten som jag har suttit och lysnat på och inte lärt mig någonting :S...
Det är sjukt bra tycker jag i alla fall :)

Lång dag!

Idag har det inte hänt så mycket. Jävligt lång dag bara. Den andra hemkunskapsgruppen fick sluta vid lunch för deras Hk lärare var sjuk. Sen fick vi reda på att en vikarie var fixad men då var det inga elever kvar så de hade ingen lektion ändå. Jag slutade vid fyra för jag har ju fucking kurs. Verkligen tråkigaste lektionerna asså. Man sitter typ och läser i femtio minuter och våran lärare vägrar släppa oss några minuter tidigare. Man får alltid sitta till exakt fyra, så jävla patetiskt. Ingen läser ändå inte... alla sitter typ och glor :P.

Jag har precis gjort en ny header. Försökte sätta in den men det blir inge bra så min kära Amandiita får hjälpa mig med det :) (a)<3. Jag blev faktiskt rätt nöjd med den. Jag älskar verkligen olika fotopogram där man kan göra om fotona :). Jag vill ha photoshop, måste fixa det!

Nu ska jag börja plugga No. Jag har prov på torsdag och jag kan inte ett skit ;O! men det brukar lösa sig ändå ;).
Sen på fredag har vi Nationella i Engelska. Hör och läsförståelse. Man får väll se hur det går :S. Jag längtar verkligen tills det är över. Det jag oroar mig mest för är matten, känner på mig att det inte kommer gå så bra...


Träning, dator och 40års fest

Jag har precis kommit hem från en 40årsfest. vi var väll där i typ fem timmar och nu är jag hemma. Det har inte hänt så mycket idag förutom festen och att jag har tränat. Jag och Amanda åkte till Sats i Jakobsberg runt tolv. Vi fick skuss av mormor och morfar i deras gigantiska husbil. Jag älskar den verkligen. Den är inte sådär trång och omysig som husbilar brukar vara utan den är jätte mysig :). Jag ska åka med i den någon gång när dom ska någon stans :D.

Jag gjorde en ny header idag också men innan jag sparade den så råkade jag stänga ner sidan. Fan också, och sen orkade jag inte göra om den. Men men, den blev ändå inte så bra. Jag hade typ inget tålamod så jag la inte ner så mycket tid på den.

puss<33 

Fredag

Nu måste jag verkligen skriva, jag han ju inte igår.
Jag försöker verkligen övertala mina föräldrar om michael jackson, för jag MÅSTE gå!
Igår gjorde jag inte så mycket va typ i skolan och sen pluggade jag lite och gick en jääääävligt lång promenad med hanna. Eller föresten den va inte så lång vi satt typ och pratade på ett och samma ställe hela tiden men vi gjorde det typ i tre timmar så den va lång, hehe. Vi satt typ vid skolan tills våra tår hade blivit isbitar... eller mina i alla fall för Hanna hade sina "töntskor", som hon kallar dem XP, Hahaha.

Idag har jag varit i skolan och fick reda på att jag har blivit utagen till en undersökning. Fan vad sur jag är för det asso! Jag kommer typ få ta igen en hel dag i skolan som om jag typ har varit sjuk och det är skitjobbigt nu när vi har så mycket prov och allt. Den här undersökningen e tydligen obligatorisk och man måste tydligen gå. Asso vafan dom kan ju inte tvinga oss ;O. Är inte skolan viktigare än nån jävla undersökning eller?! Jag sa att jag verkligen inte ville (vilket typ ingen annan verkade vilja heller) och min lärare ba men se det som en ära. Jag tänkte typ "men vafan vad e det som är äran, man e ju slumpvist utvald!" Näää jag blir verkligen arg dom kan fan inte tvinga en till något ;O!!!
Hade dom  tänkt att vi ska ha nationella prov i svenska, engelska, matte och No och nu prov till en undersökning i No, matte och svenska. Förlåt mig men det blir jäkligt mycket och jag försöker faktiskt koncentrera mig på nationella proven och inte på någon oviktig undersökning.

Efter skolan åkte jag till stan med Amanda för hon skulle köpa jeanslegings. När vi va där gick vi typ till hundra olika affärer för Amanda kan ju som vanligt inte bestämma sig XD<33, haha. Men tillslut blev det de hon provade på första äffären -.-. Det är som vanligt med henne, men jag tyckte inte att det var så jobbigt för jag är van så varje gång hon frågar om vi ska åka till stan så är jag förberädd.

Efter att hon hade köpt jeanslegingsen skulle vi gå till H&M. Då kom det fram värdens pervo till oss och ba... Tjejer jag behöver lite råd av er. Vi va eeeh okej. Då sa han, jag ska köpa en chiwawa som jag ska ge bort men vi ska döpa den innan vi ger bort den till något coolt. Vi tänkte döpa honom till något från någon kändis från 80-talet. Har ni några förslag. Efter som att vi inte ens va födda då och inte e särskillt intereserade av dom kändisarna så hade vi inget förslag. Han ba ni e sånna här onda tjejer. Vi ba, vaaa vad menar du?. Och sen började han snacka värsta historierna om sin hund som han hade när han var sex år och om hur han hade generat nån kille i matsalen när han gick i gymnasiet och hur alla tjejer hade skrattat och då tyckte han att vi va som dom. Vi fattade inte vad de hade med saken att göra. Det verkade typ som om han trodde att han hade kommit på värsta bra raggreplikerna men jag och amanda vill bara gå därifrån. Efter att ha stått och typ lyssnat på hans snack i tio minuter fattade han att vi inte va intereserade och vi gick därifrån. Omg jag hatar verkligen såntdär. Jag menar hur gammal va han egentligen?? Skitgammal typ!
Tillslut kom vi till H&M och där köpte amanda ett linne sen åkte vi hem. Så nu har jag hunnit äta middag och nu sitter jag här ;).

Vet inte om jag ska göra något speciellt ikväll...
I morgon ska jag i alla fall träna vid klockan tolv med Sandra och Amanda och på kvällen ska vi till Timmy och Kevin för att deras mamma fyller år.

NU ska jag gåååå puss<33


Kort inlägg...

Hinner inte skriva ikväll jag skriver i morgon istället. Jag har för mycket att göra.

puss<3<3

Michael Jackson <33

OMFG!!! Jag håller typ på att döööööö! Jag har just läst att michael Jackson ska ha 30 spelningar i London i Sommar, innan han slutar. För alla som inte vet det så är jag a BIG fan of Michael Jackson! Jag skulle typ döda för att se honom live ;O. Fan jag har panik jag vet inte vart jag ska ta vägen XD. Fuck fuck fuck... jag måste diiiiiiiit !!!
Jessica hjälp mig. Vi ska dit eller hur???? Vi måste komma på något sätt. Börja spara pengar bruden för här kommer vi :D (kommer aldrig bli så men det MÅSTE bli så!!!).

Nu ska jag försöka sova (vilket aldrig kommer gå efter den här nyheten). Jag har typ ont i hjärtat och kan typ inte andas XD. Vad fan händer? Måste ha vatten XD. Nej jag måste övertala mina päron nu eller nått för jag kommer inte kunna somna annars. Nu är jag skitolycklig :'(. Jag och Jessica brukar typ säga "tänk om han skulle komma tillbaka, då måste vi gå" och titta nu... det är ett fucking mirakel ;O. Sånt händer bara inte XD.

Nu ska jag sova (eller försöka i alla fall :'( ) och drömma om i somar XD.
Jag säger bara keep dreaming Emmelie!

pusspuss<33




Sista inlägget för idag...

Sista inlägget för idag. Jag sa ju förut att jag skulle läsa lite till men jag ångrade mig. Jag ritade istället :D. Det ska föreställa Jessica Alba men jag vet inte om det syns XD. Den enda person det syns att jag ritar är Michael Jackson det är därför det är så kul att rita honom. Jag vet inte hur många bilder jag har, haha. Men jag måste ju utveckla mig så nu får det bli andra personer också ;).

Nu ska jag gå och ducha...

Godnatt puss från mig<33 


Sjuk

Tjinixen!

Jag har inte varit i skolan idag för jag e typ sjuk. Jag har skit ont i halsen och i huvudet. Jag mår lite bättre nu i alla fall än vad jag gjorde i morse så jag ska nog gå till skolan i morgon. Jag vill inte missa för mycket. Dessutom verkar Amandiita sakna mig XD, haha. Skulle igentligen behövt plugga No idag men jag började men orkade inte förtsätta. Inte duktigt av mig. Istället har jag spenderat dagen i soffan. Jag har kollat på två avsnitt av Heroes och så har jag läst skitmycket. Nörd som jag är så läser jag Harry Potter XD, haha...

Nu ska jag gå ut med hunden och sen ska jag nog fortsätta läsa lite. Satte mig vid datorn bara för att skriva det här inlägget ;). Nu måste jag kiiiiiiiila XD!

Puss & Kram


Ny teckning

Det blev ingen träning för mig idag heller :(. Jag är typ halft sjuk så jag fick inte för mamma -.-. Aja det kommer ju fler dagar. För att få tiden att gå satte jag mig och rita istället (skulle egentligen behövt plugga :S). Idag blev det en tjej. Jag lägger upp den här så ni kan se XD. Nu har jag inget mer att skriva och jag orkar inte tänka ut något heller så jag skriver mer i morgon.

Pusspuss<33 


Boxning och kompisband :D

Idag har dagen varit precis som tisdagar brukar vara i vanliga veckor. Långa och tråkiga. Det enda som var lite annorlunda var att vi körde boxning på idrotten. Det har vi aldrig gjort föut ;O, undra varför? Jag tycker inte att det var så roligt. Det blev ju inte så seriöst XD. Det är roligare på sats :), älskar det.

Hanna gjorde fyra kompisband på slöjden idag för hon hade glömt sin stickning hemma. Så nu har Amanda, jag, Hanna och jessica varsitt :D. Jag ska ha det på så länge som möjligt. Skittråkigt att dom ramlar av tillslut :(. I alla fall dom blev skitfina. Färgerna var brun, vit och guld (Jag hjälpte till att välja XD).

Klockan sju ska jag åka till sats med Amanda. Sandra ska nog med också ;). Nu ska jag kolla om det finns nått pass den tiden eller om det bara blir gymmet ;)

Pusshej<33


Skola

TjoTjo!

Jag ska gå till skolan nu. Börjar tio över. Sen när jag kommer hem ska jag plugga lite, ta det lugnt och kanske skriva lite till här. Sen ska jag och Amanda träna ;).

Pusshej<33

Fixade det :D

Måste bara säga att jag fixade det som ni ser :D. Fett grym man e asso!!!

<3<3

Problem med ny design!

Som ni ser försöker jag byta design igen. Det gick ganska bra tills jag såg hur min header såg ut. Där står det ju om mig själv och vad man kan göra på min blogg... detta vill jag få bort. Jag har försökt på alla olika sätt men det funkar inte :S. Snälla hjälp mig XD. Jag vet inte vad jag ska göra och det ser ju skitdumt ut om det står där. Jag kan bara inte sluta störa mig på det. Det SKA bort!!! Jag ska försöka lite till men om det fortfarande inte funkar efter det så skiter jag i det så länge! Jag pallar inte. Har ju fan försökt hela dan.
I alla fall Amanda hjälpte mig med att få in headern på  bloggen och jag designade den :D. Tack Amanda<33. Dessutom fick jag hjälp med stycket som står på latin från Robin :D. Tack tack <3! Tur att jag kunde fråga honom för jag har ju så jävla dålig fantasi XD!

Första dagen i skolan efter sportlovet var inte så farlig ;). Helt okej faktiskt. Som vanligt. Jag tycker inte att det är så farligt med skola förutom alla jävla homeworks  och prooov XD. Dom förstör verkligen! Annars är det ju rätt kul om man tänker efter...jag menar man har ju typ alla ens kompisar där och man har ju i alla fall något att göra på dagarna.
I morgon ska jag och Amanda till sats. Vet inte om det blir gym eller pass eller bådeoch ;P.

Nu måste jag försöka lite till med headern, får se hur det går :S...

byebye Puss<33

Back to reality

Då var det dags, back to reality! Gick upp vid sju i morse efter ett långt tjat från mamma. Man har ju vänt på dygnet helt nu så det känndes som om jag gick upp mitt i natten. Men nu är jag uppe. Det är inte så farligt som jag trodde. Ska ändå bli rätt skönt att veta hur dagen kommer se ut och inte gå och fundera på vad man ska hitta på :P.

Idag kommer vi få reda på svaret från Hemkunskapen. Jag vet inte alls hur det gick. Inte lika bra som jag vill i alla fall. Jag fick stressa igenom det och när jag hade kommit hem fick jag reda på att vissa fick sitta kvar i typ en timme till;O. Jag vill också!!! Haha men nu ska vi inte börja gnälla över gamla saker.

Nu ska jag gå till skolan...
pusspuss

Ingen träning :(

Amanda och jag tränade inte för när vi skulle åka kom vi på att det var söndag och att dom stängde klockan sju. Vi upptäckte detta när klockan var tio över :S Men men vi får åka i morgon eller nått istället.

Jag har just gjort en ny design till min blogg men jag har problem men att publicera den :(. Jag orkar inte göra det nu utan jag väntar tills i morgon när jag har lite mer tid. I morgon är det skola igen :(. Fan också! Jag vill inte.
Nu måste jag gå coh ducha sen ska jag nog lägga mig för jag vill inte gå till skolan i morgon och se ut och känna mig som en zombie. Jag börjar dessutom känna mig lite förkyld och jag ber om att i fall jag måste bli sjuk så vill jag bli det nu den här första veckan för jag pallar inte ligga efter i skolan sen.

Nu ska jag ducha.
Puss och godnatt<33

Tråkigt

Jag har inte så mycket att göra just nu. Jag gick in på datorn för att amanda ville att jag skulle skicka en bild till henne. Sen försökte hon övertala mig om att skicka resten av bilderna från igår men jag sa att jag skulle skicka dom någon annan gång för jag har inte tid... eller jag har ingen lust:P.

Jag sitter nämligen just nu och tittar på ett avsnitt från Heroes. Jag älskar det verkligen. Så jävla bra. Jag längtar tills sesong tre börjar. Jag vet inte riktigt när men jag har hört att det ska börja nu i Mars, men jag vet inte om det är sant. Det borde fan vara det för det har varit uppehåll jäkligt länge nu.
Aja nu ska jag titta klart och sen lite senare ska jag och Amanda åka och träna som jag sa tidigare.

Pusspuss<33


Sista dagen på lovet :'(

Fan vad skönt. Jag sov till tolv den sista morgonen på lovet :). Lyckat!!!
Nu sitter jag och tittar på en massa bilder från igår. Haha inte så många bra på mig, men men. Jag ser typ ut som en tant på alla :S.

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag.Bara ta det lungt och en vid typ sju eller nått ska jag och Amanda åka till sats och träna. Det ska bli rätt kul. Jag vet inte om vi ska gå på något pass eller om vi bara ska gymma. Eller det kanske tillochmed blir både och, vad vet jag. Det är Amanda som bestämmer:P.

Skriver kanske mer senare... Puss & Kram<33

Hemmaaa!

Nu har jag kommit hem från Sandra. Kvällen var jätte mysig och rolig. Först kom vi dit. Just då var inte Sandra hemma för hon hade tydligen gått för att möta oss:S. Haha vi ringde henne och sa att hon och Donia kunde komma hem och när de hade gjort det satte vi oss och snackade i soffan. Efter en stund var det dags att äta middag. Sandras mamma hade lagat jätte god mat som jag tror alla var nöjda med ;).
När vi hade ätit satte vi oss i soffan en stund till. Sen gick vi och fixade efterrätt och satte på en film. Folket röstade fram "Twilight", vilket för mig var helt okej. Jag har redan sett den en gång men det skadar ju inte att se den en gång till. När filmen var slut gick vi ut för att möta Amandas mamma med bilen (Hon hittade nämligen inte till Sandras gata). Sen skussade hon oss hem.

Så nu är jag hemma och sitter här och inte gör så mycket. Eller jo, jag har just laddat hem ett nytt fotoprogram. Amanda tipsade mig om det. Eller tipsade och tipsade :S. Jag fick typ tjata skitlänge för att få henne att berätta vilket det var ;P. Haha sån är Amanda<33.

I morgon ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Måste verkligen njuta sista dagen innan skolan. Fan hur ska jag klara mig till påsklovet!?!?. Jag kommer typ slockna efter två veckor eller nått och vara deprimerad restan av halvan ;O. Nej nej nej nu ska jag inte överdriva :P. Jag kommer klara mig fin fintXD. Ta en dag i taget och inte tänka så mycket... hahaha!

Nu har jag inget mer att skriva.
Pusspuss<33



RSS 2.0