Fredag

Nu måste jag verkligen skriva, jag han ju inte igår.
Jag försöker verkligen övertala mina föräldrar om michael jackson, för jag MÅSTE gå!
Igår gjorde jag inte så mycket va typ i skolan och sen pluggade jag lite och gick en jääääävligt lång promenad med hanna. Eller föresten den va inte så lång vi satt typ och pratade på ett och samma ställe hela tiden men vi gjorde det typ i tre timmar så den va lång, hehe. Vi satt typ vid skolan tills våra tår hade blivit isbitar... eller mina i alla fall för Hanna hade sina "töntskor", som hon kallar dem XP, Hahaha.

Idag har jag varit i skolan och fick reda på att jag har blivit utagen till en undersökning. Fan vad sur jag är för det asso! Jag kommer typ få ta igen en hel dag i skolan som om jag typ har varit sjuk och det är skitjobbigt nu när vi har så mycket prov och allt. Den här undersökningen e tydligen obligatorisk och man måste tydligen gå. Asso vafan dom kan ju inte tvinga oss ;O. Är inte skolan viktigare än nån jävla undersökning eller?! Jag sa att jag verkligen inte ville (vilket typ ingen annan verkade vilja heller) och min lärare ba men se det som en ära. Jag tänkte typ "men vafan vad e det som är äran, man e ju slumpvist utvald!" Näää jag blir verkligen arg dom kan fan inte tvinga en till något ;O!!!
Hade dom  tänkt att vi ska ha nationella prov i svenska, engelska, matte och No och nu prov till en undersökning i No, matte och svenska. Förlåt mig men det blir jäkligt mycket och jag försöker faktiskt koncentrera mig på nationella proven och inte på någon oviktig undersökning.

Efter skolan åkte jag till stan med Amanda för hon skulle köpa jeanslegings. När vi va där gick vi typ till hundra olika affärer för Amanda kan ju som vanligt inte bestämma sig XD<33, haha. Men tillslut blev det de hon provade på första äffären -.-. Det är som vanligt med henne, men jag tyckte inte att det var så jobbigt för jag är van så varje gång hon frågar om vi ska åka till stan så är jag förberädd.

Efter att hon hade köpt jeanslegingsen skulle vi gå till H&M. Då kom det fram värdens pervo till oss och ba... Tjejer jag behöver lite råd av er. Vi va eeeh okej. Då sa han, jag ska köpa en chiwawa som jag ska ge bort men vi ska döpa den innan vi ger bort den till något coolt. Vi tänkte döpa honom till något från någon kändis från 80-talet. Har ni några förslag. Efter som att vi inte ens va födda då och inte e särskillt intereserade av dom kändisarna så hade vi inget förslag. Han ba ni e sånna här onda tjejer. Vi ba, vaaa vad menar du?. Och sen började han snacka värsta historierna om sin hund som han hade när han var sex år och om hur han hade generat nån kille i matsalen när han gick i gymnasiet och hur alla tjejer hade skrattat och då tyckte han att vi va som dom. Vi fattade inte vad de hade med saken att göra. Det verkade typ som om han trodde att han hade kommit på värsta bra raggreplikerna men jag och amanda vill bara gå därifrån. Efter att ha stått och typ lyssnat på hans snack i tio minuter fattade han att vi inte va intereserade och vi gick därifrån. Omg jag hatar verkligen såntdär. Jag menar hur gammal va han egentligen?? Skitgammal typ!
Tillslut kom vi till H&M och där köpte amanda ett linne sen åkte vi hem. Så nu har jag hunnit äta middag och nu sitter jag här ;).

Vet inte om jag ska göra något speciellt ikväll...
I morgon ska jag i alla fall träna vid klockan tolv med Sandra och Amanda och på kvällen ska vi till Timmy och Kevin för att deras mamma fyller år.

NU ska jag gåååå puss<33


Kommentarer
Postat av: Lena

sv: tack desamma! :)

2009-03-06 @ 21:25:08
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: Emms

sv: tack desamma :D

2009-03-06 @ 21:30:04
URL: http://konstigaemms.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hoppas du får gå på Michael Jackson konserten!

Jag skulle gärna gå på den, men jag är lite pank efter att spenderat mina pengar på min konsertbiljett till Chris Brown... ;)

2009-03-06 @ 21:32:07
URL: http://detailz.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Tack så mycket, du med! :)

2009-03-06 @ 21:34:52
URL: http://fashionbyjulia.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack!

Många som säger det :)

2009-03-06 @ 21:51:01
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: evelina

sv; åh tack så mkt :) desamma gumman :)

2009-03-06 @ 21:55:10
URL: http://eveliinaas.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Tack:)

2009-03-06 @ 22:08:26
URL: http://haze84.blogg.se/
Postat av: sofieblom

tack så mkt :'')

din blogg är också jätte fin ! :)

2009-03-07 @ 02:28:11
URL: http://chaarmigast.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Varsegod, Okej tack så mycket! ;) Ha det så bra! <3

2009-03-07 @ 08:34:16
URL: http://siskot.blogg.se/
Postat av: evelina

sv; varsegod :) fortsätt gärna läsa min blogg, och följ gärna med bloglovin :)

2009-03-07 @ 11:07:56
URL: http://eveliinaas.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: ahh fast jag är inte klar än fattas lite små grjer :) <33

2009-03-07 @ 14:26:02
URL: http://sjundemaj.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack så jätte mycket! :D

-Fortsätt gärna läsa den om du gillar min blogg (:

2009-03-07 @ 14:54:49
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: evelina

sv; vsst är den :)

2009-03-07 @ 15:39:49
URL: http://eveliinaas.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

SV: Göra ikväll då? ;) Kram<3

2009-03-07 @ 19:30:30
URL: http://siskot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0