Svenska Hollywoodfruar

Nu har jag hinnit plugga lite, tittat på "Idol" och på "Svenska hollywoodfruar". Fan vad jag garvade asso. Det är ju så jävla roligt. Min favorit är Maria Montazamy. Hon är bara så himla skön. Hahaha jag garvar fortfarande.

Sov gott<33


Michael Jackson

Såhär tråkigt har jag!<3

Fan vad pimp. Kan ju till och med fixa näsan XD!


Bjussar på bilder breeee!<3

Hello!

Idag har vi tagit skolfoto. Jag hatar såna dagar för korten blir aldrig som man vill ha dem...
Nu sitter jag och ritar lite och snart ska jag plugga matte "/.
Hanna och jag har haft skittråkigt på msn så vi underhöll oss med att skicka lite bilder till varandra idag igen... Titta och njuuut!




Hanna<3

Hanna tycker att jag bara lägger upp fula bilder på henne i bloggen,
 så nu ska jag lägga upp två skitsööööta!


Love you<3


Söndag

Idag har jag varit och fikat med Olivia och Ida på wanes. Vi tog en massa bilder och pratade. Jag har också hunnit med att städa mitt rum fast jag är inte klar än och jag kommer nog inte bli det innen det är stökigt igen"/...
Nu sitter jag och ritar men det går absolut inge bra idag så jag ger snart upp:(.
Ska ducha nu och sen få min skönhetssömn.

Puss<33

Hanna och jag har också hunnit med att tönta oss framför webben... hihi!<3




Stan med Hanna!

Tjaatjaa!

Idag har jag varit i stan med Hanna :D. Det var skitmysigt. Jag köpte två koftor. En stickad grå och en vanlig marinblå. Jag är jättenöjd! I stan träffade vi på Olivia och Isabelle så vi pratade en liten stund. Sen gick jag och Hanna till Café 60 och fikade. Vi satt där ganska länge.
Jag kan försöka lägga in lite bilder sen, om Hanna orkar skicka...

Nu sitter jag och tittar runt lite på youtube. Snart ska jag gå och lägga mig. Måste plugga skitmycket matte i morgon och sen ska jag försöka hinna rita lite också.

pusspuss<33


zzzZZZzzz

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt sov sött<33

TE1A

Jag har ingen lust att plugga... Lägger upp lite bilder från TE1A's skridskoåkning istället :D!<3

Proffs på skridskor (a):


Förlåt (a) "Hahaha"<3

Jag ska bara retas lite med snorboll!

<33


Nacka forum

Helloooou!!

Idag har jag varit i skolan. Jag gillar torsdagar. Jag börjar lagom tidigt och slutar klockan två. Det är skitskönt tycker jag. Efter skolan åkte jag hem. Jag gick ut med Ellen och sen åkte jag, mamma och syster till Nacka forum för att shoppa. Jag skulle köpa kläder som jag ska ha på mig på dopet nästa helg...

Just det jag har inte sagt att jag ska till skåne på dop nästa helg. Min minsta kusin Abbe ska döpas så då måste man ju vara där :). Det ska bli mysigt med en liten resa, hehe!
I alla fall, jag hittade absolut ingeting. Varför är det alltid så??? När jag verkligen behöver något till ett speciellt tillfälle så finns det inget. Jag hittade bara en fin svart tröja. Den är jag nöjd med!

Nu har jag tittat på idol och pluggat lite engelska. Jag har förhör i morgon så då måste man vara förberedd!!
Nu ska jag lära mig min svenska redovisning som jag ska presentera i morgon också. Fyfyfy det ska inte bli kul:(.

God natt, skriver snart<33


En bild från i fredags<3

Måndag måndag måndag...

Hejsan!

Förlåt att jag inte har skrivit men jag har så mycket annat att göra. Idag har jag varit i skolan. Hade en sjukt lång och jobbig dag med den tog slut till sist. När jag kom hem från skolan skulle jag titta på "Top model" men det var tydligen bara "Top model australien" och det suger så jag somnade haha. Jag vaknade av att Ellen kom och pussade på mig så då gick jag upp. För er som inte vet det så är Ellen min hund, inget annat. Haha, kan misstolkas lite annars:P! Nu vet ni...

Jag har just färglaggt vårat arbete som vi håller på med i staden och framtiden och nu sitter jag och dricker te framför datorn. Jag har också hunnit med att titta lite på "Svenska hollywoodfruar", jag tycker det är skitkul för vissa e så patetiska. Haha jag gillar sånt!

Nu ska jag ducha och sen lyssna lite på musik. Sen blir det att sova!!!

puss<33

god natt!!

Nu har jag pluggat matte, pluggat matte och pluggat matte. Mitt fritidsliv under vekorna är inte så roligt just nu som ni märker. Det är däför jag inte skriver så ofta. Ni skulle typ bli skituttråkade och det vill jag inte!

Nu ska jag soooova, sov gott<33

(jag längtar till DANSEN!!!)

Min hemsida!

Min moster Tina har varit snäll och fixat en hemsida till mina teckningar. Jag tycker det är jättefin, gå in och titta!

http://emmeliesplace.webs.com/

16-09-2009

Idag började jag klockan ett. Jag älskar det verkligen. Jag kan liksom vakna klockan elva och ändå ha hur mycket tid som helst på mig. Egentligen skulle jag slutat tio i fem idag men jag och Isabelle är klara med vårat grupparbete så vi kunde gå hem. Nu måste jag bara plugga en massa matte. Jag ska gå igenom hela kalpittel 2 för vi har test på det i morgon. Jag känner på mig att det inte kommer gå så bra...

På lördag tror jag att jag, Amanda, Hanna och Jessica ska gå på bio. Vi ska se "Flickan som lekte med elden". Jag och amanda avgudar ettan så vi är jättetaggade, hihi :D!

Pusspuss<33


Amanda och Emmelie är glada!!!

Jag har just tittat klart på det nya avsnittet av "Andra Avenyn". Jag tycker inte den här säsongen har börjat så bra så jag är lite besviken "/, men men...
Innan jag tittade på Aa så var jag och Amandiita på dans. Vi fick veta vilken låt vi skulle dansa till och så började vi med koreografin. Den är sjukt grym så vi är jääääääätte glada, hihi :D!
Nu ska jag ducha sen sova.

Pusspuss<33

Jag älskar verkligen den här låten. Det är den vi dansar till!


Glad i dag :D

Hollaa amigos!

Det här skoldagen var ganska rolig faktist. Vi hade jätte lång rast så jag, Olivia, Ida, Isabell, Elin, Alex och Mathias gick till ishallen som ligger jätte nära våran skola och åkte skridskor. Vi fick andvända jätte äckliga låneskridskor efetrsom att vi inte hade planerat att åka skridskor från början, men det var kul ändå. Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan och snart ska jag se på top model.

I går var vi lediga i från skolan och då åkte jag till stan med Isabell, Olivia och Ida. Det var jätte kul, men jag köpte inget för jag har inga pengar för tillfället. Annars var jag bara hemma och var sjuk den här helgen förutom på fredagen. Då var jag hemma hos Amanda och kolla på film och pratade hela kvällen. Det var jätte mysigt.

Nu har Top model börjat! Adiooos <3


Tyra Banks är sjukt snygg eller hur?

Fredag och helg!!

Hello Hello!

Idag har jag varit i skolan. Vi hade en skitpinsam presentetion på svenskan men det gick bra. Efter skolan gick jag och Hanna Banan till Jakobsberg. Där satt vi och snackade skitlänge. Ett mycket roligt ämne tycker jag, haha...
Ikväll ska jag till Amandiita. Vi ska snacka en massa och titta på "Män som hatar kvinnor". Jag älskar den filmen, så jävla bra!

Jag har lång helg för vi har inga lektioner på måndag. I'm free :D. Det är verkligen jätteskönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på men något kul blir det säkert!
Nu ska jag dra till Amanda, jag ska vara där kvart över och jag måste leta efter filmen som jag ska ta med mig också...

Puss Puss, ha det bäääst ikväll!<333

090909

Tjooo bloggen!

Det var länge sen. Jag tänkte slänga in ett inlägg nu medans jag sitter och väntar på att börja plugga. Haha egentligen kan jag börja nu men jag har bestämt mig för att börja efter maten...
Idag började jag klockan 1 och hade en lektion. Sen gick jag och Isabelle hem till mig för att börja med vårat arbete som vi håller på med på staden och framtiden. Otroligt nog så är vi nästan klara så det är skitskönt.

Igår hade jag dans för första gången. Det var verkligen skitkul. Nu har jag ont i hela kroppen för man använder muskler som man typ aldrig har använt förut. Så jag är stel som ett as idag och det kommer nog vara värre imorgon. Hehe men det är bra då vet man att man har tränat...

byebye<333

Paus

Förlåt om jag inte skriver men jag har inte tid just nu. Tar en liten paus i några dagar. Kommer tillbaka sen ;)!

Ha det bra<33333

RSS 2.0