Hejdå Geeks<3

Ikväll drar jag till Thailand med fimiljen och Amandita :D! Planet lyfter kl 23:00. Vi ska ha grymt kul, men jag kommer sakna alla här hemma skitmycket :'(.  Jag kommer nog inte ha så mycket tillgång till dator men om jag har det ska jag försöka skriva något inlägg...

Innan jag åker måste jag bara lägga upp lite bilder från i fredags. Jag, Hanna, Amanda och Jessica var vid klipporna och tog ett kvällsdopp. Vi lyssnade på Michael Jackson och hade det skitmysigt!<3


Badkrukan!<3







Hejdå beatches!
Love you all<33


R.I.P MICHAEL JACKSON 25/6 09

King of pop har lämnat oss! Rest in peace Michael Jackson<3



We'll miss you!<3

...

Jag har verkligen ingen lust att blogga nu när det är så fint väder. Jag skriver mer snart...

p.s 4 dagar kvar!
puss<3

Solat

Idag har jag solat, solat och solat. Man måste ju passa på när det för en gång skulle är ganska bra väder (bortsett från eftermiddagen). Jag har verkligen pressat för jag vill inte bränna mig så mycket i Thailand så jag måste försöka grunda lite. Jag fick faktiskt lite färg men blev lite röd också. Fast det blir jag alltid, det lägger sig tills i morgon.
Jag och Hanna skulle höras idag men det blev inget av med det... Fan vad hände bruden? Haha.

Fyfan vad jag längtar tills på söndag, då blir det Thailandooooooo!!!!! Haha jag, syster och Amandita har nedräkning. Om ca 3 timmar kommer jag få ett sms från Amanda där det står: "6 dagar kvar, det här veckan dar vi! :D<3".

I morgon ska jag nog till lövstaklipporna med några av mina girls :D! Det ska ju bli fint väder så det ska bli skitmysigt...
Nu ska jag åka och hämta mami på jobbet.

Puss<3
 

Fan Hanna har blivit poet!

Jag och Hanna satt och filosoferade lite när Hanna började hitta på en låt som sedan blev en dikt. Jag älskar den verkligen så jag måste lägga upp den här.
Läs och NJUUUUT!!!!<3

De finns en kille på denna jord, så nära att hon kan höra hans lugna andetag, men ändå så långt ifrån...
Hon vet att det är fel, men vill inte fly därifrån. Han tar hennes hand och säger
"dina ögon är det finaste på denna jord, de skimrar som det finaste stenarna man kan hitta".
De lägger sig på en äng och han tar henne i sin varma famn, hon lyssnar till hans hjärta som slår bara för henne, hon är lycklig.
Han kysser hennes panna tills han slutligen hittar hennes läppar. Han säger "Jag älskar dig", och hon är fast i hans famn förevigt. Nu är det hon och han mot världen...


Hemma

Pappa hämtade mig för ett tag sen från Hanna så nu är jag hemma. Jag ska snart gå och ta en duch och börja städa lite.

Jag vet inte riktigt om jag ska hitta på något ikväll vi får se hur det blir. Jag kanske ringer Hanna Montana och Amandiita och frågar om dom har någon idé. Vet inte riktigt än. Jag känner mig skit seg...

Det kanske kommer upp några bilder från igår senare, men de togs med Hannas kamera och hon har inte kommit på hur man laddar över dom än, haha. Vi får väl hoppa på att de kommer snart.

Puss<3


Hahah kolla vad man kan hitta på Hannas dator!


Vardagliga skor under konstsimstiden- Hanna och jag

Pusss


Inga komentarer...

ojoj michael Jackson i Fjällenskolan  

2006(?)

Amandita sussar på klassresan<3

Fullgubbe ute och vandrar...(jag var tvungen)<3

Hos Hannish

Hej peddo! hihi

Nuu har vi ätit oss PROPPmätta och har precis kommit hem till Hanna. Vi åkte på bussen med en stor ikeakasse och Hanna hade ett litet rosa bratzparaply :). Snart ska vi gå och bädda i chillstugan och sen ska vi chilla gärnet! med en vännerbox och popcorn... kan det bli bättre? Dock så förlorade Sverige mot Italien, det var synd, fan nu måste vi se till att vinna lite.. Om några år kommer det fixa sig när min kära kusin Felix kommer till landslaget och spöar skiten ur de andra länderna moahaha :).

I morgon vet jag inte vad som händer, jag och Hanna lär ju prata hela natten som vanligt så vi kommer nog vara ganska trötta.

Nu ska vi ut och chilla, skriver nog mer i morgon. Ha en fortsatt trevlig kväll!

puuuuuss<3 


Sveriges hero Felix


Heja Sverige friskt humör....

eyy hur är läger yao? hehe skoja bara... Nu är entligen Hanna här och hon har fullt upp med att försöker få igång min tv. För dom som inte vet är det fotboll på tv och det är Sverige mot Italien. Heja Sverige! Jag själv plattar håret för fullt :) Snart ska vi gå ut med Ellen och sen ska vi gå över till mormor och äta midsommar middag. Senare i kväll ska jag och Hanna gå till henne och sova i hennes chillstug, det ska bli skit mysigt ^^. Nu ska jag hjälpa Hanna att få igång tvn.. Ha en jätte bra midsommar! puss

 


Bilder

Här kommer lite bilder som jag lovade att lägga upp från kvällen vid klipporna<3













Glad midsommar

Glad midsommar på er allihoppa!

Jag sitter hemma och väntar på ett sms från Hanna. Hon ska sova hos mig idag, eller jag hos henne vi har inte riktigt bestämt ännu. I alla fall hon ville inte följa med sina päron till Eskilstuna så snäll som jag är så erbjöd jag mig att sitta barnvakt åt henne<3. Vi ska äta middag med min familj, min moster, min farbror och mormor och morfar. Sen ska jag och Hanna kanske hem till henne och sova i hennes bod. Eller det är i alla fall vad jag vill men hon verkar inte så pigg på det:(. Amanda kanske är med också :D!

Igår var jag ju i Jakobsberg. Eller vi var bara där en kort stund för hanna skulle byta ett par skor. Vi åkte till donken istället och åt lunch. Sen hittade Hanna självklart ett par nya skor. Haha som vanligt. De var jättesöta, ett par rosa tygskor. Vi fick vänta på bussen i en halvtimme när vi skulle hem och det regnade ju så vi gick in på "Sova" ett tag och provade sängar och massagemaskiner:P...

Puss<3


Jakobsberg

Jag hinner inte skriva just nu. Jag ska med Hanna och Amanda till Jakobsberg. Bussen går om en kvart. Skriver mer sen.

Puss<3


Myskväll

Jag kom nyss hem från en mysig kväll med tjejorna. Vi satt vid klipporna. Det va skitskönt först men sen blev det svinkallt så vi gick hem. Vi täffade några i 9C också.
Jag orkar inte skriva så mycket mer ikväll, men det kommer mer i morgon. Då kommer bilder från ikväll också...

Puss och kram<3

Väntar...

Medan jag väntar på att vi ska ut så ritar jag lite. Här kommer bilden...
Någon som känner igen vilka?

puss<3


Stan med mormor<3

Hejhopp!

Idag har jag varit i stan med min kära mormor. Vi började med att äta en mysig lunch och sen gick vi och shoppa. Jag hittade två klänningar vilket var jättebra eftersom det verkligen behövdes till Thailand! Snäll som mormor alltid är så slapp jag batala<33. Loveyou!

Ikväll ska jag nog vara ute med några från klassen. Det är ju ganska fint väder så man måste ju passa på...

skriver mer sen, puss<33

Mina älsklingar<3




Fan vad jag kommer sakna er :'( <33333 (k)

Godnatt

Okej nu ska jag gå och lägga mig. Skriver mer i morgon!

puss och kram, godnatt<33

Ny design!

Okej jag har verkligen tråkigt! Jag har typ suttit och ändrat utseende på bloggen till alla olika färger och former:P. Haha nu har jag bestämt mig och ni ser ju själva hur det blev. Jag är inte helt nöjd (vilket jag aldrig kommer bli) men det får duga sålänge. Det är ju lite roligare än det förra i alla fall.

puss<3


Tråk hemma...

Nu e jag hemma. Kom från stan för en stund sen. Jag och amanda virrade först omkring och försökte hitta ett fint fik men som vanligt hittade vi inget så vi gick till det vanliga, café 60. Det blev bra för det är ju så mysigt där. Jävligt mycket folk bara.

I morgon ska jag hitta på något med mormor. Haha det brukar bli mysigt.
Nu har jag absolut inget att göra så jag lekte lite med webben. Inget bra resultat med jag bjuder på det ändå;).

Puss<3

  

Stan med Amandita

Jag har just varit ute med Ellen. Snart ska jag och mamma gå hem till Amanda för att prata med hennes päron om Thailand. När dom har snackat lite ska jag och Amanda till stan.
Det fick bli ett kort inlägg för jag måste sminka mig och fixa håret. Det ser typ ut som om jag just gått upp ur sängen, haha.

Puss så länge<33

Godmorgon

Godmorgon!

Det känns fett skumt. Jag har typ haft ett skitlångt brake från bloggen men idag vaknade jag upp och typ längtade efter att skriva. Bara för att Hanna tjatade på mig att göra det så är jag fast igen. Jag antar att pausen funkade. Nu tar jag nya tag och börjar om på en ny kula. Fan vad gamling det där lät!:S.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Hanna och Jessica ska till stan och jag har inte hört något från Amanda. Egentlingen ville jag åka till stan med min kära syster och äta på någon mysig restaurang nu när det ändå är fint väder, men hon är med en kompis så det går inte. Dessutom så har våra lunchpengar försvunnit;O. Det är fan fett skumt. Mamma hade lagt 500 kronor på köksbänken innan hon åkte och nu är dom fan helt borta! Ska leta lite till men dom finns verkligen inte...

Fan vad jag älskar sol. Dom här dagarna med regn har inte varit någon bra start på sommarlovet. Man får hoppas att solen håller i sig och att det blir ett varmt sommarlov. Om 12 dagar åker jag och Amanda till Thailand. Fyfan vad kul det ska bli. Vi ska åka till två små öar. Dom ligger på den soliga sidag av Thailand så jag tror inte att det blir lika mycket regn som förut när jag har varit i Phucket.

Nu ska jag gå och hämta Ellen hos mormor...
Puss<33

  

Bio

Hej igen!
Idag har jag varit riktigt duktig! Jag har faktiskt städat mitt rum *grymt stolt!*. När jag hade gjort det ringde jag Hanna och hon kom hem till mig. Då fick vi veta av Amanda att hon, jag, Hanna och jessica tydligen skulle gå på bio. Det var ju självklart lugnt för mig och Hanna eftersom vi har fått gratisbiljetter fråna skolan. Fan vad vi e grymma Hanna, eller hur!?. Hanna fick för bästa betyg och jag fick för bästa betyg och bästa kompis :P. Sorry om jag skryter men vi är fan fett stolta!

Vid halv sex åkte vi till stan. Vi åt middag och gick till hemköp. Sen såg vi att klockan var sju och då började bion. Fan lite panik där asso. Jag och Hanna fick springa till bion (som vanligt). I alla fall bion var skitbra. Det hette "My bloody valentine" och var i 3D. Typ den läskigaste film jag sett men jag kan verkligen rekomendera den!

Nu ska jag fixa en ny header till bloggen. Nu ska jag liksom börja om på en ny start och börja skriva igen. Känns som att det behövs!

Byebye puss<33


Hanna i min säng med min bejbi<33



Säääääxy med 3D glasögon XD<33


Bilder från grönan<33

Asso jag måste bara lägga upp lite bilder från grönan. Så jävla sköna XD!

Puss<3



Sorry tjejer, jag va tvungen<33


6 peddon på grönan...





Fan vad jag älskar dom där speglarna!

dåligt väder...

Hej alla söta läsare! nu var det grymt längesen jag skrev... jag tänkte skriva ett inlägg nu för att få tyst på min kompis  Hanna som tjatar :)  just nu ligger jag i sängen och tittar på gammla bilder och jag tänkte att jag skulle lägga upp några när jag har kolllat klart :D Nu är det äntligen sommarlov! men det känns typ som höstlov... Vi får hoppas på att det blir finare väder så att man kan steka lite på la playa! men nu ska jag kolla vilka biosar som går i kväll, ska nog gå på någon med tjejerna :) ha det så bra! puss


Haha Hanna ramlade 2 sekunder efter att kortet togs...

2 pedofiler i jakan :S

Hannas fördelsedag med tjejorna :)

Halloween för 2 år sen..

skolavslutning i 8:an

Måndag 1/6 09

Okej det här funkar verkligen inte för mig just nu. Jag har typ tappt suget för att blogga helt och hållet. Jag tänker ta en liten paus ett tag och skriva när jag bara har lust och inte skriva regelbundet. Fast som ni märker så gjorde jag det för länge sen:P.

Aja i alla fall, idag har det ju varit underbart väder. Det känndes ju som om man var utomlands vafan!!;O.
Jag har typ varit i skolan vilket känns fett onödigt eftersom jag inte har något kvar att lämna in eller plugga på så man typ bara sitter där och låter tiden gå. Fan man hade ju kunnat sola och bada liksom!
Efter skolan gick jag hem och lite senare åkte jag och Amanda till sats. Vi sprang och tränade rygg och mage. Det gick faktiskt riktigt bra!


Puss och Kram<33


RSS 2.0